<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-5 02:57 PM:

house drama?
when?
學校其中一個活動
下星期3
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-5 03:11 PM:

繼續做你"應該"要做嘅事先,唔准偷懶~
下星期教你~
okok 已經準備好聽日寄小禮物
Originally posted by Lyon at 2006-7-11 02:25 PM:

咁係 boyboy 返黎之前,我先打9你好d喎.
紅魔仔有乜難題, 我幫你解決呀.
我有好多難題呀
Originally posted by Lyon at 2006-7-11 03:53 PM:

ian有乜難題啊? 講呢聽聽.
應該我d "信鴒" 傳到消息俾我女友,
佢尋日sms我『呀xx都知我地發生咩事?』
我『佢問開我提過下啦』
佢『你今個試考成點呀?』
我答完佢之後佢就冇再覆我喇
岩岩收到sms了~
聽日要表演 (我係幕後燈光), 但係佢又黎唔到

佢『祝你地聽日表演成功 都祝你拎到best lighting』

點回好呢 係咪話『你黎唔到拎咩獎都冇意思』<- 呢類~?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-12 01:44 AM:

一於就咁:"其實你嚟...
係呀...佢話黎唔到呀...
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-12 01:54 AM:

妖...............等我仲買 fast ticket 返嚟.............
(酒店d cable 死哂嘛..... )
唔好意思呀 boyboy
白費左你一番心機
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-12 02:02 AM:

是但啦,我講吓笑啫~
咁呀............聽晚都係right timing 打比佢喇~
聽晚打俾佢 講乜好呀~?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-12 01:32 PM:

不論贏輸,都要打比佢:
贏,...
嬴左
自由發揮部分講d咩好?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-12 05:51 PM:

比你激到七孔流血......................+0+""
(你以前點溝佢,物點冧佢啦~ )
我驚講錯野,到時真係救唔返...

咁我真係七孔流血喇

(仲有仲有 係佢溝我咖)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。