<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyc1 at 2005-7-8 02:22 PM:

Ian兄, 個女仔同條傻仔出黎之後, 講下D最新消息黎聽下~
我驚講出黎嚇死你 =_="

話說果日個女仔 (T小姐)同佢未見過bf出黎見面 ,佢仲等緊 bf 果陣同我傾左陣電話 ,佢bf到就收左線。其後久久都未見T小姐online , 打俾佢 , 原來佢係條仔屋企過夜, 唔返屋企......
成晚發生左咩事冇人知 ,但我絕對相信佢。

翌日,同T小姐 msn chat,得知那日佢會合條仔後,條仔帶左佢去打機,不過佢剩睇,仲話悶死佢。仲訓到第二朝3點先起身 , 之後去左行街。咁就完左佢地既見面。

到今日 ,T小姐朝早9點幾打俾我 (尋晚我4點先訓=_=" , 話俾 fd (A-LV 放榜果d)嘈醒 ,我就真係唔知點解要嘈醒埋我... 傾左陣無聊野。(不嬲傾既都係無聊野-_-""
幾個鐘後 ,我出去剪頭髮 ,乘機打俾佢 ,傾傾下又唔知做乜叫我去搵佢。我就諗,佢岩岩見完條仔 ,唔爭在我都去見下佢啦~加下好感度都好嘛~ so 剪完頭髮之後就去左搵佢... 搭左個幾鐘車 ,真係想死 -__-"

到左 ,搵到佢 ,去左飲野(我諗住請佢,點知佢係都要俾返錢我), 等埋佢個fd放工........ (下文省略,冇乜重要)
重要既係 ,我送左佢返屋企.......
佢叫我返到去打俾佢。
又再搭粒幾鐘車.........返到黎搞埋d野就打俾佢。
佢話『條仔又唔搵我』我『你搵佢咪得囉』佢『唔搵,下下我搵佢咩』..........(再省略)
最後一句, 佢『我聽朝訓醒打俾你啦』
對話結束。

睇相同真人真係有多少分別-_-"就算webcam都係...不過好在差別唔算大。
而家頭又痛腳又痛又眼訓=_="..........

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-9 at 02:38 AM ]
唔怪得呢幾日唔見你啦~BOYDWAN兄~ 係台灣有豔遇嘛

我而家溝到既機會大唔大~?

我都覺唔會keep得耐,不過旨在得過手,同吸收下經驗。:cool:

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-9 at 03:09 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-9 03:29 AM:

ian,得手機會極大喎~ 總之記住唔好沉落去就得啦~
(要好好掌握"主導權"呢3個字,ok:cool: ?)
掌握"主導權"即係要點做~?
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-9 05:52 AM:

唔好放太多感情落去........., 我...
之後hamsubboy兄同個女仔點呀~?
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 10:56 AM:

呢度D人有咩風浪未見過ㄚ,包括我都...
我會盡快約佢出黎ga啦~希望下星期得啦~!
Originally posted by Lyon at 2005-7-9 02:44 PM:

Ian,
你拍過拖未?對女人有几了解? how old ar u?
果d都唔知算唔算拍過... 唔係好了解ga ja -___-"

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-9 at 03:23 PM ]
Originally posted by Lyon at 2005-7-9 03:38 PM:

Ian,
你有冇明示暗示過話鐘意佢或有好感?
Boydwan兄:掌握"主導權"即係要由你出招,唔係接招.
暗示過既都算..........
Originally posted by cyc1 at 2005-7-9 05:04 PM:

末見過真人叫BF, 第一日見面, 就係...
尋日係屯門果度見到好多金毛.都驚驚地。好在佢住黃金海岸果頭,金毛都少好多。
好耐冇上過黎啦 -3-”

咁講下我同T小姐發展成點先啦.

佢2個禮拜前俾佢條仔飛左喇.日日同我傾電話,又同我講好掛住佢呀,又乜又物咁.
傾左幾日佢就冇乜點提佢條仔喇.

早幾日前,佢話中意我,我見咁既情況咪叫佢做我女友囉.點知佢話維持朋友關係喎,因為仲中意以前條仔喎...

再過兩日,佢叫我做佢阿哥喎,我打死都唔制啦,之後
佢又問『咁男朋友呢?』.
我『呢個好呀。』.dead air左一陣...
佢『咁阿爸呢~?』之後開始傾d無聊野。

尋晚,sms
佢話『我之前條仔呀,上次我講到好似唔等佢咁!佢就好緊張咁...即係算點呀!』
我『係佢飛你既,唔等佢都無錯丫頭』
佢『咁又係.』
過左幾粒鐘...依然sms
佢『你今日係咪要返工呀?我好掛住佢呀,點好呀?』
我冇應佢...

咁搞法,都唔知做好人定壞人好...冇理由做好人斷自己米路ga,做壞人又太居心叵測喎...
仲以為就得米啦,點知佢以前條仔又殺出黎...唉...
Originally posted by BOYDWAN at 2005-8-1 03:00 PM:

ian,咁你想點先.........你諗清楚先喇!
(其實依家係"將軍"嘅好時機!不過都係睇吓你決定先~ )
我想點就諗得好清楚ga啦! 就係繼續追!

咁我可以點呢-3-"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-8-2 03:41 AM:

等咗你成日lu........好眼訓呀,聽晚教你吖~
sorry呀 BOYDWAN兄~尋日成日同個FD興祝生日,冇上到黎呀~

我等你今晚教我ga啦~~
BOYDWAN 兄~~ 幾時先教我呀~等左你好耐啦~~~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-20 04:28 AM:
而家年齡的我~對花fit沒興趣~
只想1...
緊係趁後生花 fit 家嘛~而家唔花 唔通到時 七老八十先花啦bor
到時想花都冇得你花喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-20 07:27 PM:

ian~
捨得返嚟探我喇咩?
welcome back~
丫~ BOYDWAN 兄 ~ 估唔到你仲認得我呀 超感動
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。