<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hwkeung at 2006-4-29 10:24 PM:
其實大家除左落bar 溝女之外...
有冇試過響街見到真係好索而走去結識o既經驗呢?

小弟有!哈哈...
願聞其詳
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-29 11:08 PM:

我 18CM
不足為患

Originally posted by hwkeung at 2006-4-30 12:02 AM:
我問你地啊....而家你地問返我轉頭叫...
佢肯俾電話你真好

我都有係地鐵見過靚女, 果時真係好想走埋去識佢
但始終諗唔到辦法 無啦啦走埋去問佢拎電話 咁唐突會嚇親人
仲有如果咁易就俾電話你 呢d 都唔方好野

你呢個方法都值得參考 有機會等我試試
Originally posted by hwkeung at 2006-4-30 12:46 AM:

你地有咩好橋唔好收收埋埋喎:ma...
睇黎 hw 兄 係高手黎喎

小弟冇咩經驗 冇得分享

大大再過多兩招俾我地參考參考丫~
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 08:19 PM:

向戀愛版睇下就知
不如 post多次係呢度等各位高手教下路啦~
Originally posted by sharpmd at 2006-5-1 01:05 AM:
我係度呀
2日都無聽過佢把聲喇,又掛住佢呀
掛住人就打俾人啦~
Originally posted by sharpmd at 2006-5-6 06:28 PM:
boyboy,d分享都幾正,多謝,去想即刻去...
我覺得你冇on居喇.

如果樣樣都俾佢話哂事. 佢叫你就出. 咁咪唔馨香!?

吊高黎賣 咁先值錢嘛.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 11:40 PM:

nonono~
我從來無當過自己係乜版主,我只係一個會員仔啫~

呢度毋須適者生存、只有打成一片~
boydwan 兄~ 呢期好寂寞呀'

邊度多獵物岩我呢d小朋友咖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 11:49 PM:

ian你好寂寞?!
你唔係拍緊拖咩?
係呀! 就係唔知點解好似好空虛咁.
我都想呀
其實唔算想拍拖 係想溝女多d
Originally posted by Lyon at 2006-5-12 11:58 PM:

ian,
你情陷屯門唔成, 唔駛灰心喎.
啦, 又放暑假. 機會一街都係.
屯門都已很久了 呢dmk野就算啦~
暑假係就係一街都係女, 但唔通真係無啦啦走埋去識佢咩.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。