<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-5-4 12:01 AM:
>>>(題外話: 其實溝女唔一定要上床嘅,嗰種互双估估吓、若即若離嘅感覺先至最正最好玩~)

傳說中 溝女之最高景界
哈~d 兄咪玩我啦,其實我個人認為溝女係"偷心"好玩過"偷食"嘅~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-4 01:13 AM:

哈~d 兄咪玩我啦,其實我個人認為溝女係"偷心"好玩過"偷食"嘅~
"偷心"好玩過"偷食", AGREE!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-4 03:47 AM:

"偷心"好玩過"偷食", AGREE!!
THX for support,brother~
不如叫BOYDWAN兄帶我地去見識下~ <--講笑~帶成20..30幾個男人去..去到d女都走晒
Originally posted by 阿細 at 2005-5-5 07:21:
不如叫BOYDWAN兄帶我地去見識下~ <--講笑~帶成20..30幾個男人去..去到d女都走晒
一大堆臭男人去街梗趕女"格",但換轉系一大堆靚仔型男去街就好自然有女自動上釣,(但小心比其他男人打ar)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-5-5 11:50 AM:

一大堆臭男人去街梗趕女"格",但換轉系一大堆靚仔型男去街就好自然有女自動上釣,(但小心比其他男人打ar)
~以清揚兄你咁大隻,留返9個比你,等你表演失傳多時嘅"一個打9個"
(*弱肉強食、物競天擇,嗰d "失敗者"都要認命咯:cool:~~~~)
本人剛剛睇哂呢個post
覺得BOYDWAN,hamsubboy,清揚等人講得好好~~~
但BOYDWAN所介紹ge地方好似係arm成人多...
可惜我只不過係一個中學生>.<
我想問下BOYDWAN有冇d arm中學生ge地方介紹(價錢也arm學生消費)

ps:細路仔唔識世界,各位大人唔好怪>.<
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-6 04:54 AM:
覺得BOYDWAN,h...
唔..................
唔..........唔.............
係有咖~應承你聽日post出嚟,ok?(今日懶惰)
ok~~~
呢d野唔趕的
anyway
thx a lot
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-6 04:54 AM:
覺得BOYDWAN,h...
中學生 ..ok
I know you don't want to spend too much money.  I think you should join more inter-school activites.  First, it's almost always free.  Second, it's the right age group, if you go to places Brother BOYDWAN go, you'll be too young and you won't get much out of it.

Once you get a phone number or ICQ, you can ask people to go out to do whatever...  
Of course, I'm sure Bro. BOYDWAN will have some great suggestion.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。