<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
樂兄千祈唔好客氣,其實事在人為啫,有信心實踐,有乜無可能發生?祝你成功!

*d228216兄,高人高見,小弟得益不淺!thank you ^^ ~~~
我聽聞過溝女係唔駛講樣既~ 其實係咪真ga~?
Originally posted by ianiankuan at 2005-4-17 08:47 PM:
我聽聞過溝女係唔駛講樣既~ 其實係咪真ga~?
sure!上文己略有交代,有問題同心得可互相交流咖,welcome~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 08:52 PM:

sure!上文己略有交代,有問題同心得可互相交流咖,welcome~
2年前我追個女仔...  佢成日都問我攞錢 ,唔知點解我又甘心俾佢 ,d fd個個都叫我唔好再俾

啦 ,話佢係玩我ga ja .卒之我追左佢一年左右 ,途中都係傾下電話 ,係學校既關係親密d之

外 ,就冇其他。

而家諗返都覺得自己蠢呀 !!!
>>>成日都問我攞錢

叫佢 P K 死啦, 賤人,   下次咪儍啦
ian,都無話蠢唔蠢嘅,你當時開唔開心吖?開心就得啦,你物當比錢氹自己咯,feel係自已咖嘛,係咪?可能條女係有問題,但係喺呢件事入面自己本身有乜不足又有無諗過呢?失敗都學到嘢咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 09:19 PM:
ian,都無話蠢唔蠢嘅,你當時開唔開心 ...
當買個教訓啦~

都有諗過我有咩問題既. 會唔會係我太小朋友 ? 又會唔會我一味聽哂佢講 ?

其實d女係咪中意d成熟d既男仔ga?
其實d女係咪中意dd既男仔ga?

小時愛成熟
大D愛錢
老咗愛花靚..
Originally posted by ianiankuan at 2005-4-17 09:34 PM:

當買個教訓啦~

都有諗過我有咩問題既. 會唔會係我太小朋友 ? 又會唔會我一味聽哂佢講 ?

其實d女係咪中意d成熟d既男仔ga?
係咖,首先要思想成熟唔好太細路,要控制自己嘅情緒(呢樣"火候"好緊要);要捉摸到對方心態,咁先可以討好到對方嘛(盲頭烏蠅咁亂衝死梗);有優秀及良好嘅經濟能力(溝女要落本咖嘛)。要有呢三種"入門基本裝備"先可以有d 把握咖
Originally posted by d228216 at 2005-4-17 09:42 PM:
其實d女係咪中意dd既男仔ga?

小時愛成熟
大D愛錢
老咗愛花靚..
~d228216兄,你真抵死~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。