<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-4-17 10:53 PM:

但要學到咁爐火純青真係唔簡單......但要兜口兜面咁, 唔識do
慢慢嚟啦~先裝備好自已,信心自然有;談吐技巧可以操練,男人最緊要有胆,開場白都唔敢講唔得咖,衰咗唔緊要,精品多的是  (分分鐘同一條女衰咗第一次,第二次掂番咖,who knows?)。大家努力啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 11:07 PM:

慢慢嚟啦~先裝備好自已, ...
如果係條街度見到條女, 好想識佢.

應該用咩辦法呢~?
say 得好唷!!!!!!!!!!
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
thank you very much for sharing
pls post more if u hv
see #17。
不過要睇吓對方單拖,同friend定呀媽/男朋友先........單拖要禮貌d,否則會當你係色魔~~!同呀媽/男朋友就唔駛諗啦(其實係可以咖,技巧遲d 講)!最好係同friend,1.條女有face。2.氣氛易掌握因為佢個friend實串你,由佢串,仲要更好笑容添!個target會對你更有好感咖~~~適當時侯比個電話號碼人、可以就"抄牌"啦。第二日send個mms比佢(唔好打電話~心思~)約佢食飯再慢慢溝咯.......
BOYDWAN溝女真係有一手~
Originally posted by lacadud at 2005-4-17 11:26 PM:
thank you very much for sharing
pls post more if u hv
sure~THX for support,join us and share you experience,welcome~
Originally posted by pakho at 2005-4-17 11:31 PM:
BOYDWAN溝女真係有一手~
pakho 兄你收埋唔講啫~分享吓教吓我哋吖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 11:32 PM:

pakho 兄你收埋唔講啫~分享吓教吓我哋吖~
搞野我就醒~溝女真係唔夠你勁haha
Originally posted by pakho at 2005-4-17 11:34 PM:

搞野我就醒~溝女真係唔夠你勁haha
pakho兄太謙咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。