<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
呢d地方消費貴嗎?
我聽聞過溝女係唔駛講樣既~ 其實係咪真ga~?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 08:52 PM:

sure!上文己略有交代,有問題同心得可互相交流咖,welcome~
2年前我追個女仔...  佢成日都問我攞錢 ,唔知點解我又甘心俾佢 ,d fd個個都叫我唔好再俾

啦 ,話佢係玩我ga ja .卒之我追左佢一年左右 ,途中都係傾下電話 ,係學校既關係親密d之

外 ,就冇其他。

而家諗返都覺得自己蠢呀 !!!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 09:19 PM:
ian,都無話蠢唔蠢嘅,你當時開唔開心 ...
當買個教訓啦~

都有諗過我有咩問題既. 會唔會係我太小朋友 ? 又會唔會我一味聽哂佢講 ?

其實d女係咪中意d成熟d既男仔ga?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 09:49 PM:

係咖,首先要思想成熟唔好太 ...
咁..
1)點樣先可以變得成熟d ga~?

2)點樣了解對方諗乜呢~?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 10:28 PM:

1)了解自已多d,學多d 嘢, ...
好! 我會跟住呢兩條GUIDE LINE做!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 10:50 PM:
兩位brother唔駛客氣,互相分享嘛~^^
點止分享呀~ 直情係指導啦 !
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 11:07 PM:

慢慢嚟啦~先裝備好自已, ...
如果係條街度見到條女, 好想識佢.

應該用咩辦法呢~?
請問下 BOYDWAN 兄你而家既感情狀況係點ga~?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 12:25 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=33458&fpage=1

目前咁嘅~
小弟佩服得五體投地.............

容許我叫你一趕師傅嗎~?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。