<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 09:43 PM:

ha~~~上得山多終遇虎ar
比條生路行吓吖哥哥............一個陪媽咪、一個值夜、一個訓咗覺(返早班)....................
好悶嘛....................唉~........................
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 09:57 PM:

唉~~~算數
嘻~清揚兄,我玩吓啫~唔通我真係要出去wet咩?我去wet就"無影無踪"咗啦~~
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 10:05 PM:

你估我唔知咩,我勸你咋
知喇brother~~!色即是空、空即是色..........阿門
(3位夫人實爭住請你飲茶~~~~)
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 10:10 PM:

咁我咪好多茶飲???
加埋我都起碼4餐la~~~
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 10:15 PM:

嘩!!!咁多餐想食肥我咩
don't worry~~~分開嚟食嘛~!(如果佢哋一齊就係食咗我咯.....^^
Originally posted by 清揚 at 2005-4-24 10:22 PM:

ha~~冇中計喎
~大佬,咁易中計晨早上咗頭條啦~~~
哈囉~~~小弟啱啱喺日本返嚟 (開會咋,唔係wet,無乜好嘢同各大大分享.......)好多謝
hamsubboy兄同d228216兄嘅分享;由其係hamsubboy兄,除咗多謝你支持之外,你嘅言論簡直同小弟同聲同氣,多謝你先!
雖然好攰,但係對於保安問題其實都有解决方法嘅,就係"溝佢"!正所謂"雞肶打人牙較軟",佢都係打份工啫,但係有得做無得玩其實佢哋都好慘;但凡每一個地方如果想要行事順暢的話,同入面d staff 一定要打好關係,就算間嘢係你老友開,佢 d staff 你都不能不溝,有時比d 甜頭佢哋(馬仔呀、波呀,唔賭就股票呀、小投資咁,請吓食飯宵夜都得),你尊重佢,佢一定比面你嘅,況且security guard 都睇吓邊個係自己友,你對佢好佢做埋你"天文台"都仲得!小弟有5個"竇口", d secu 都不知幾 friend,全靠佢哋我先有幾次可以 "死裡逃生"咋.......^^"!

P.S. "Sex on the beach" 同 "Magarita" 係"杜"女必備酒~!hamsubboy兄果然"實戰經驗"豐富,知音呀~!得閒教吓小弟~~~^^
Originally posted by hamsubboy at 2005-4-29 03:29 AM:

老實"杜女"呢 ...
kakakakaka........hamsubboy兄快人快語,"兜"得好!啱~!係"令女士情緒高漲,心情輕鬆,放低介心,繼而投懷送抱"先啱~!妙~!
Originally posted by hamsubboy at 2005-4-29 04:06 AM:

kakakkaa!! 你只係懶打 ...
~小弟只不過喺d"小朋友"面前丟吓書包、扮吓識嘢啫.........喺你呢d 高手面前就真係要講句:"大佬~比條路細佬行吓~~",kakakakakakaka~
Originally posted by hamsubboy at 2005-4-29 05:05 AM:

叻人從來唔會認叻, 呢句野好適合形 ...
ok,good night。生意上有乜問亦可以同小弟分享吓噃,小弟亦有多小經驗嘅,希望可同你分憂,至於溝女.......,留返兩件比我得唔得? see you!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。