<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 比家人撞破好事 ,,,你會點=.=?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2005-12-28 02:37 PM:

哈哈!反而個妹咁多事!唔係阿爸阿媽話你!
你可以話: 你大個都會係咁~~然後奸笑~~

佢應該無野可以再講~~

[ Last edited by gundamman678 on 2005-12-28 at 10:32 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-28 09:28 PM:
呀~唔記得講,xthmkn個topic幾有趣,+2~
其他朋友有乜有趣經歴都可以post上嚟喎~
多謝晒  
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-28 06:10 PM:

唔..............可以開個topic "咸古接龍"~
嘩, 呢樣野好難玩喎... 呢度咁多人, 隨時接到亂晒
呢d都唔算係撞破呀..
扑緊果陣屋企人開門走入黎果d先叫撞破呀ma
唔知有無兄弟試過呢
Originally posted by Little Boy at 2005-12-29 00:02:

嘩, 呢樣野好難玩喎... 呢度咁多人, 隨時接到亂晒
唔會嘅~
無文彩都獻醜唔驚比人笑咩~?
(就例如好似小弟咁~ )
Originally posted by 單字一個撚 at 2005-12-29 02:34:
呢d都唔算係撞破呀..
扑緊果陣屋企人開門走入黎果d先叫撞破呀ma
唔知有無兄弟試過呢
咁就願聞其詳喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-29 02:36 AM:

咁就願聞其詳喇~
我覺得咁樣會好好笑
Originally posted by 單字一個撚 at 2005-12-29 02:37:

我覺得咁樣會好好笑
又真係幾尷尬喎~
哈哈...今日睇返先見到你地寫寫下變左古仔...好波...
早知我尋晚都上黎玩下啦...haha
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 比家人撞破好事 ,,,你會點=.=?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。