標題: [時事] [生死存亡] 為香港,反狼狗! [打印本頁]

作者: Winters    時間: 2012-3-22 04:36 PM     標題: [生死存亡] 為香港,反狼狗!

本帖最後由 Winters 於 2012-3-22 04:37 PM 編輯 3 A8 N& r5 `8 W/ I  \( u% ?, d
! H4 e' W  Q9 P; u/ Z
依最新形勢嚟睇,唐狗已經當選冇望.: V3 e9 X( I. W. f' H, i4 w
本身呢件應該係一件可喜可賀o既事嚟,
+ v( K- z  y8 D! p: ^但最大獲o既係,香港人要迎接o既一個比唐狗恐怖不止十倍o既梁振英...2 c+ t6 ~, q7 T/ o  f/ i  L
5 [) k/ P& e7 I3 G" i
好多人以為兩者都係聽命中 共,根本冇乜分別,唐狗反而仲衰因為佢向傾地產霸權傾斜......8 l4 N9 P% z) g! z' h
並寄望隻狼狗可以打倒地產霸權,幫助窮人,消滅雙非......
6 f+ m' b! o' O不過咁諗就打錯特錯,只要仔細睇下佢份政綱,就知道好多野都係美麗謊言,係糖衣毒藥.....( M5 n3 I) Y, H1 p4 |
事實係香港即將步入黑暗時期....... Q2 T, j( A( G) q6 H
3 i+ q/ z7 e* f
兩者比較,明顯唐狗嘅價值觀,亦即佢日日提嘅核心價值,係同香港人相近......
# |& ~7 Z( h- M) ?4 `4 ~9 k7 @但隻狼狗唔同,呢條友係可以打壓言論自由,用星加玻式嘅高壓行政手段管治一切......" u( M9 K; I$ ^$ ?; Q
香港嘅核心價值對佢嚟講,唔係必然,唔係唔可以動搖,呢條友係覺得香港嘅核心價值係可以討論,有得傾o既...
( N( [4 S, m) k: ~- m7 a" \% |最遺憾就係,香港唔少人好善忘,唔記得呢條友嘅"往積",係連唐狗個幾單僭建婚外情都無法比擬......
7 T% N7 W. M/ D: L. K各位26fun會員,日後自求多福吧...
作者: 打狗棒    時間: 2012-3-23 12:37 AM

Like!!! 唐狗------蠢人做壞事, 最多都係偷吓你嘢、非禮吓你......+ y' ^+ j, r( ]# t
狼狗------強人做壞事? 你預俾佢打劫兼挏兩刀, 跟住順手強姦埋你, 然後燒屍..................
作者: infjlam    時間: 2012-3-23 01:23 AM

請教如何去反?
作者: raipurple    時間: 2012-3-23 01:56 AM

thanks your support =]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0