<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
+ C+ f, A& g" Z# d. }! ?" e  `! R; g* W7 i" i
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
% t3 ^  A. F; Y# z* Ohttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html0 }9 L# u6 v- v3 D. Q# }- |% a
9 w: q' B8 c1 H/ x
我跟邊個賭呢?打狗棒?
; @! r6 T8 [9 n9 Y! f; E4 a而家是你及其他版友唔信佢吧?
9 U, i3 i6 m2 c# r6 b+ c你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...1 T' X0 |  ?3 n3 J( s
andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
* v3 F& p' t( P- Q" P0 S# V  k) m/ G9 k) T+ o
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
" g) z4 Z* c2 I9 j4 D
$ i' d8 f; C1 N. f6 w上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
& H% e2 R% T( o* Z" s1 W唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,0 e8 S: ~( e% q3 Z3 m! o3 y! R
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
4 \# l) E9 P( k) U+ T; V6 D打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
3 y& o  `+ O0 @. B+ f% _% C

' T2 p3 ~: @4 v$ Q7 C7 W9 S0 a4 _* Z哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
& W& ^* ], J  l0 b5 \$ U) F# q
/ m  Y2 [8 E% E# v9 a9 J/ K# v我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?1 b1 q2 X, z2 w2 y
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
. b5 {  `, `% o5 [) A. T版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
7 \. p- M! U! |% F6 w5 {andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
! |& }( Q% a7 i6 U* W/ M
6 t5 [; w% `8 F" J4 T8 ]$ t1 s1 \( C9 Y好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? ' w; u0 Y. p# P* M( }, ~
, V5 k) I( E1 A* N- N) t
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?8 C0 ?6 @7 O& q. M
) j' B0 d* e9 s/ I
" |4 S, [; E+ F. Z; g8 F$ D
9 C8 l$ \+ x: d; b4 f1 Z
% c9 X2 _! n: c6 Q) {
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
. m" ~4 g) Y, u- e5 R: s5 |我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?- R* W3 o9 E! }- S  p( C1 m
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
  _8 l& s8 T* }# s  H; y+ P
4 _& Y. l# l$ }8 e% L3 v好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦1 m+ `& p( m& O# P6 Q( {0 H

8 `, A5 a6 z7 v
9 ], i2 g+ H) {6 I. c% \. p哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
6 i7 e+ |/ q$ J9 _吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?' k  Z: n+ a6 j& v
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
' [5 r/ ]2 n7 k0 ]) r! e
: n$ [0 W% l6 _( {6 `
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
' |% b8 G$ ~% Z/ D. a' }
" [( ^7 ?5 W+ Z8 J7 `0 ?; p我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
0 `% F; e4 S: t2 U8 E& D( v快lunch time, 再傾再傾!4 E2 }* o- o4 }6 g
andyho 發表於 2010-10-15 12:21 PM
5 z1 t! [/ l  o' k4 [* p. C% Q' f7 D# Q( b2 T
原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎   

評分次數

• BOYDWAN

, ]8 h! d& {- O  {& o) ]8 y1 m2 G0 b) K; |3 g
西狗爛屎忽,唔怕俾人桔, }% {: u4 k6 V- V- X  r$ r# {) E4 v
infjlam 發表於 2010-10-15 12:40 PM
- X' |; P+ H) `% W) ~3 G8 r( v5 d) h' \% S( D
"俾你都唔拮"會唔會好d呢?   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。