<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:
2 n+ Z1 A3 U0 A" c! V& y+ y" Y
1 W/ M' G7 ?% c' c9 y% R8 C5 y0 R算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
  o. Z9 F7 O! n3 `: y& a1 x
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by crap at 2005-8-17 19:10:
/ x1 X7 d$ y" E4 I好老實,
* h- K1 Z/ \7 `; D- o& E( j呢個topic由初期既傾心事, ...
  l- W* F' q# q) ^. S( L
係wor 而家d post 真係得幾隻字0 @, s5 S& ^' D+ G
係囉,應該要講番多d野啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 19:56:8 C- J+ J: ~7 K4 h6 T' H- ]" W
back~!
7 q/ }7 f% }$ ~, f, O
hi 雀 ; Z: k. W" C0 h" N! n: ~! r9 @
我又番黎啦
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 20:48:
& B0 z3 l/ G* s+ q* x$ K% l) w7 e" a; R2 W* i
hi 886& i: w; ^7 G" F! R# ?
你終於番黎
3 f* E6 Q% g! |3 Y# z
係呀係呀 番黎啦
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 21:07:
# a5 q( ~) O- D  d8 e; A5 B8 }
8 k* A+ ^: E! B" `; L5 Ghoho haloo
( V+ k  o& [5 J2 k0 G# x! zhalo 瑞比
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 21:06:' I6 z% o1 c) A0 x  Z: o) e
簽名~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[size...
6 e+ i* W8 M2 R+ W4 F1 C; Uhihi 阿咪
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 21:10:
8 e' G5 I8 x* y6 B1 f3 N5 a0 a! D' U0 ?% N4 ?
番來啦,等咗你一萬年
' W9 c3 z* @( W. z7 U
冇咩人米走下囉
Originally posted by waterfire at 2005-8-17 21:14:" X. W6 y1 j  N
hi all
$ K1 H7 l0 D. q( ~' y
hihi 牛丸
我又訓啦 / F$ B( x. l! R9 w0 S! X0 w
886未訓既人
入黎say 過hi 先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。