<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:' W  Q" n5 \- r' Z0 B, r$ d6 S
遲左tim~
) H/ c* |8 G4 ?+ r* ^% V( Mhi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:" Z' P- y0 G% {* N
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
( Y) T2 B( d. P6 O" yhi~蟹少
6 P; i$ q8 b+ s5 d& b9 n. z5 N2 U8 B3 S4 B8 Y& O( L+ k3 r
我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:
( ]& y7 m. @0 j$ C2 {6 Y第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
  L% L- E2 L/ q" j* w
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:
1 f; [# [; J# e, y& G) h6 m( ymsn?
# ^8 y: H- t2 t$ v+ f3 |hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
" n, O/ O9 e, Y, T% }  [: ]; T! M( f; _7 y% D5 \
hi~蟹少: B( A1 P/ r4 j" L" O7 b0 l3 t' P
& U# g, @3 j9 z. P/ `- K/ j
我地做左3朝元老喇~.~
9 ?2 u+ n3 n- r7 l
咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:& ~$ \8 {2 n1 h
msn?
0 s+ q& h; p# r: j, h???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:
- k' X0 U5 |1 B( S7 {9 s4 c# M6 I( a
咁我呢
- p0 h. `' d) K7 K你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:
% K$ h6 Z- l, {2 J* o& z* s3 q- J" H4 n1 |5 I( @! \* O! L! K3 I
你.......一朝都冇=.="
' p5 Q4 z) g1 N- U5 o$ _. @% J$ p唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。