<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 08:34 PM:
7 u6 j' b( _# f- D. [7 d! p不過呢,臭媽嗲,你條友仔岩岩先話唔肯定係我,8 U. h" E* d/ v5 F
點解依家又知道一定係我呢
: l: g' P& a) e莫非你食左熊掌
# c4 a% x; D6 ~$ E
! |: f1 [8 R1 E5 d係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~: [* |8 g2 Y; j

: @( _. Q7 I3 `7 c" f! Z0 k果件旦旦米就係你囉 衰鬼
Originally posted by cheery at 2008-6-23 08:36 PM:  D4 A3 U: t' K6 ?
你知道嗎...自從你被殺ip後  a6 I; d( a# l# a: g
沒有你...我沒有了存在感,,對生存十分絕望依加你返黎...我high了
' s1 c/ j+ g" r" {9 L, C9 G, q) ^( ^. z2 O' |+ A: |
咁你死左佢算啦 !!!
8 J7 `0 ^) e- t7 _  E- ?
  }& Z  Z+ u+ U反正你係呢個世界真係無咩意義

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 08:40 PM:; A% T% _9 S- p, [& ~7 ?5 u
9 ~1 ~* l# F3 a

+ E5 h6 P0 u8 U# a/ c1 G係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~
! R+ J. q$ @% O( _$ @
1 L* v) a. ]5 _1 h果件旦旦米就係你囉 衰鬼
1 a* O1 u4 R4 U& U8 ]! o# v' X- M( r! C0 @  ~* ^) }9 n
記得你話過"叫咩呀咩,咩春咩"
* \, \8 i: k  y1 P. |9 I2 n' Q3 o4 u7 L. W8 e% ?8 L
你嗰時成個KAI子咁呀,你知道嗎 ??
& s& e8 A& U  l- t) U$ w
. E" a% `7 Z, z. @2 RP.S.唔準食熊

評分次數

豬紅呢.......................
捨得返嚟喇咩?
7 C# P' }6 Q) c, A衰左一次唔緊要, 最緊要知衰乜~4 u0 _2 r( b  V
傻jen, 以後要撩事鬥非講衰嘢唔好去aio 同 net 模喇, 要知道一處鄉村一處例, 要玩嘢嘅去港男同吹水版好喇知未?
( `& {7 t6 g6 p  ~2 y7 \同你mark 鐘再起, 重新加過你分! 9 R' m& e6 j& t8 v1 ~6 U
welcome back~
唔得啦,0 {. i/ b2 K+ x3 X, G
$ L, E9 x) X# i. C
我依家淨係可以係網吧上網,. E, ]4 S/ m+ k0 g
我係屋企上唔到呀(比人BAN左ip)0 t# I* B6 T: ?" d

0 y. z2 |5 d, X我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 20:56:
+ ^1 o% |. f4 q8 x; y8 F; }( G唔得啦,
) m9 I* G+ g$ K# ]. {0 Y) x0 u" H! c0 K+ [) Y
我依家淨係可以係網吧上網,
2 \# G& _! V. o4 J; |$ G我係屋企上唔到呀9 f" x9 k/ H( A  Y5 z+ S7 O
# L" n) D) O' T  E
我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋
6 ~7 [, k1 v$ h  {8 T% N! U# c
* p3 I. ]' w9 q- i# ^1 {" _
8 D2 Z8 g% {8 W- {( k4 c- Y
tum掂沙灘仔 解番你ip 重新做人啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 20:54:
* [/ z/ m& L# k0 v' `( w捨得返嚟喇咩?
3 H$ g0 Z- d+ p! ?" R, t衰左一次唔緊要,...
, p# r; u" [) p' C* ~5 `# d' {5 ]6 I) J' {8 x( X% h7 G* E0 W
幫下佢啦 衰o野
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 20:57:
* {0 O6 v2 L0 r6 T* |
) }$ M; R- ?+ T. l! x6 q1 X4 A) D- }' u3 c2 n' _$ k7 h# t& O
幫下佢啦 衰o野
$ k; B7 H% _5 l) p; C7 [
: i( k  h! ^9 {3 @

8 S& q5 J- Y; k+ ]  u% W9 R- {% i, e加左分比佢先啦~
, Y- \; |5 `9 z, ^3 p) B其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 21:00:
% K# ~$ _+ s4 a2 q3 e) Z% j% U7 Z8 O- Y$ x
: h+ z( b8 R/ L4 n

/ {  R8 p9 y0 o  v3 d3 w! Z加左分比佢先啦~8 q# B9 P6 {% o  x; K
其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
* D4 Q/ m2 U% X) r1 M

8 l( W% Z8 }; Q# Z& \幫你tum下沙灘仔啦
: C0 {# U, M0 d1 u  h' R解番佢ip
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。