<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:; T2 [* \7 L5 R9 k; @" Z8 H

& u+ _$ ]3 \% [' k% I' Y唔係麻(玩野)
: ^" g8 Y+ [- k4 g! P! ~4 o( ^6 }
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
# c1 [! G* v1 E- H5 Z1 [% }0 B3 }1 }3 w8 V/ E
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
" Y2 G. ^/ M& w' ?$ N8 f
唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:% I  K# ~$ J: v* l& M

1 \6 K+ P/ u9 T: shi~蟹少
' M9 O  e4 C  ]3 `. _% H  Z! K  Z4 c/ I9 v, A& \. V
我地做左3朝元老喇~.~
! ~1 @! {5 _9 f, s. v) H
2 N" s  E. I7 o: R4 h5 B我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:
! w0 z) M# ~9 `1 x2 m8 _- R$ c, ^: d8 S3 E4 u8 F7 Y
7 L7 }! N0 _3 c
我呢?
# b* X+ H! m) y& |* b/ p. j唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:  {; Q8 \, G7 q+ w% d4 L

" x3 Z$ n' p3 n唔咪中期咩
3 N5 q* i3 x1 d. \: I- ]
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:
; @5 f% R  B2 T  h& @我呢?
# U8 z7 l; _; A$ d. G! Chi~貓( k4 r, F- V; ?2 ]" E) y
你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:2 ^: J3 \7 A: F6 F7 M

: O% M. \# r6 U算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
) _+ o' ~- s1 T) b+ t) K- z) ?
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:: J3 d$ t5 n, y% e. p

, P* ]( y$ V: ~- k0 O( g我係幾時入黎ga呢
3 A3 B; X9 I8 Y* ]9 Q2 N@@"& Y/ Z$ F6 P& F4 a$ ^0 K1 H
我唔記得喇.....
好老實,
( a' U& C7 V/ N3 f呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事% x2 ], j0 {3 B, d( t
到中期成為EF既大腦,' w( @$ g; o) m0 G
到呢期變左呃post聖地! `; e- `# {) }
真係有d心淡5 Q9 e$ F2 A  F  X* }9 x7 P* m' Z
希望大家俾下面3 R6 Z/ ^/ N  P* f* H% r
d post多少少字) e! D3 s  _+ `: O) v. W- {
唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆3 s% B# F+ D! H5 e0 ~$ y7 f
都係啱聽就聽3 D8 B2 p/ f  Q2 N
唔啱就當我發癲把啦
- Z& d0 r! B1 P, p# Q; ~言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。