<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:19 PM:
9 ?" o) `9 s) r2 w/ L" l0 B; z1 K2 G& A2 ~7 e8 ~# b# M) b- \) y
88  左仔
$ X# S2 L3 ~( J  H  m$ J食飯食得開心
# W- @" c/ t% V今晚2.00上上泥
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:" H6 I! O( J4 ?% v+ N/ o7 @; r6 u
好老實, 6 s7 w' N/ y7 y8 P' i
呢個topic由初期既傾心事, ...
& r. `1 c: y- V) `: U8 P/ h
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:22 PM:) a$ }0 @3 r, s/ X+ R8 ]8 K3 U! ~
: G& o* Q' O/ V4 _2 t
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
0 g9 _& \+ O% m+ F你得得?
$ p$ y) e: H& d0 }  _- R) t改到你個種一向簡潔既風格咩XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:
+ ~. T8 t$ _0 C" x( j( @! x0 Y/ M" Q
今晚2.00上上泥
0 f- o( V4 W) {6 o好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:24 PM:
* Z/ J& j/ p2 a6 H
3 U, J: a- e) w4 X& [好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
  S% I% K: A! q講波LAW~
- d" ?6 g3 z6 j1 _0 Y5 l! \. Z2 d今晚諗住開LIVETALK
Originally posted by catbert at 2005-8-17 09:19 PM:
  d3 B4 L% K# Q2 f2 ~( V% K
  i& A8 a( ^+ s- Q7 c
7 r9 }7 \) n& z! _! p3朝元老蟹少!!!  ...
( f; j# @% Z1 u5 E. B! E0 L

! A2 ^2 i2 L; I5 m5 x我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=
4 B/ F7 A4 u- }/ m: U4 a; p0 Q不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....
% u0 t+ g: f; p. @$ B0 m; p是呃不是呃: f* ~2 P& {' S0 Y2 N% f0 r. V
如人飲水, 冷暖自知啦
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:
6 H! S$ q% A3 l" }我發覺上左EF之後D近視深左@.@
* @" c3 y' g# ?6 S1 r' \咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:3 i% S! E; X9 X& `" N& r
' @2 P9 D8 A' F9 S
5 n5 Z# U- }0 {& R' l1 |) E
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=
0 |/ Y% T: h# s6 l不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....5 X& G" B3 x6 b$ }+ _( i5 e3 Y
是呃不是呃
. C4 C5 a* I* i( V+ g, V如人飲水, 冷暖自知啦
3 ?  |# d: V$ H3 A: ]5 S: E3 ~
咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
back~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。