<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖

北極熊---強勢回歸 !!!

如題 !!!
! J9 X) \) w$ j1 y; g. p7 ^' v. C3 \/ L2 U3 G6 [+ ^
p.s.唔多講啦% Y1 ]/ G3 n/ t/ P( g

% o  u2 W; V7 O& C6 ^9 ]1 Q* D# w[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-23 at 02:58 PM ]

評分次數

會員叫阿熊?
嘩!!!!!!!! 二世 wor!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 g) z( I0 {1 D( N6 z勁o野!!!!!!!!!!!!' V' F% e6 j% d7 u
熊係咪指北極熊??????
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
歡迎!jen01兄強勢回歸,波瀾壯濶,江湖勢必掀起一場腥風血雨!!!. ?! S; a8 v* j- i& A- {4 V

+ A1 X# \% K2 n3 t拭目以待。
0 |5 }0 s$ |0 Z# k9 a2 Q
( y7 S$ V8 v. Y& U/ C[ Last edited by specificness on 2008-6-23 at 02:57 PM ]
Originally posted by lookityourself at 2008-6-23 02:54 PM:* s3 h7 x. [  p  c+ r
嘩!!!!!!!! 二世 wor!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 v5 H, r9 l  f2 a$ y勁o野!!!!!!!!!!!!
4 ?' v. _1 y& T3 L4 {熊係咪指北極熊??????
3 G2 W# ]7 G8 k% g/ K6 b6 m
0 l' ^  C5 |+ m- y3 W5 A4 @
當然,我係北極熊 !!!!!
1 ?2 X- z1 f! A. T' R9 f: ^, J9 _$ O0 n7 q2 l% T  E
p.s.北極熊係我一向稱呼,點可以唔用呀 !!!!!

評分次數

Originally posted by specificness at 2008-6-23 02:55 PM:( t% D  _9 W  a* A9 Z+ l
歡迎!波瀾壯濶,江湖又將掀起一場腥風血雨!!!
! U1 P0 L: u' Q3 S( u: o
6 p0 Y& J+ o" c; ]6 K+ i* [/ K
唔啦,download下相就算啦 !!!
* ~9 V1 l* n: b# h! u( d, w4 G
! s% u$ F& E" v6 s' K廢事又比人話咩犯左版規

評分次數

Originally posted by 大邪神 at 2008-6-23 02:53 PM:
- L7 q) b: [: O2 G1 _5 e會員叫阿熊?
# a' \3 g9 W& U5 l
& S) K# }; h5 Z) x6 h我你都唔識 ??? 你新黎咖 ???

評分次數

咁你又認唔認得我??
好記得你個北極熊post~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 03:12 PM:$ W6 o/ E; C3 a. B3 p
咁你又認唔認得我??
5 `' n. w9 j/ v$ x: s& r: R% K
6 w. j% f* h/ m# ^$ [; q" j
點會唔認得你呀

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。