<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:00 AM:" g7 }5 _% S* \# @8 g
其實好易炸~~8 f% f  Y$ A& i
你點樣唔識玩??
; Y+ }. j5 n0 h! r* `  W- w- i

8 n2 N7 ^3 V" o) l' B+ e8 q" }8 k  P% _未玩過所以唔識玩 =.=v
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:5 Y5 E1 }8 O0 G) d4 H# R. D& h

6 C2 s- T: {9 h% T* |6 a* i( D6 w- ~# T( |+ X3 d
衰豬 =.="
3 x' y- |( W) q0 X/ X' C- {

( ~) a  L: m4 N6 D
4 S9 K0 p) t* v* I5 oOH SHIT =.= .........
咁要學
CRAP 你FORM幾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:01 AM:
9 }! A3 B# p8 z
$ V; C1 c( ~& n  G5 r有時間同你篤下
7 m$ X: _$ ]7 ]" X
( u4 G6 e  q. _7 U好~~ ^^
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:01 AM:- D* a9 j: O* k; l2 F1 ~5 }3 _
我地要有個領導人
5 t' o: e% I0 C9 Z- x

7 ~4 O) [- x% X( D我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:01 AM:% D7 @- y# A4 h) S" f5 O6 M

6 r& ^& e' f2 {' |+ U
( `; ?5 U( w( Z& c7 N/ Q7 z# f
% v( {0 Z) v# I0 M. w% v
& O" V1 C* ~5 S1 v  |篤咩呀=_=""& E6 ]; j/ U9 D) M: s3 e- y1 p
都唔夠人!!!
9 q2 M$ C7 K5 A. C  V" F$ Z' ?# O; E2 r
唔係有2個就得嫁咩 =.=
你做唔得咩唔你點都係版主
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04:2 O7 T7 c: E- [! \
我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
- O6 y( z. }; M' [* N
篤波都要戴隊.......
Originally posted by william303 at 2005-6-5 04:02 AM:; G, b# `" D7 F; `9 @
咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
1 U2 \& j, `# k1 [3 ~1 w

D& ?0 E4 r4 U2 I早抖了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。