<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 相機版 » 急問!!!!我要搵地方整相機
返回列表 回復 發帖

急問!!!!我要搵地方整相機

啱啱唔少心 跌左部DC落地
仲係開住既 之後我off左佢
點知個鏡頭"cake"住左
縮唔返入去
搞列依家個鏡頭伸左出黎 部機又開唔到 (按開關既時候有返應 會聽到咇咇聲
同埋個鏡頭想郁既聲)

自己整又驚整壞 又唔想買過部
我可以點做 唔該
你部機係咩牌子架?
要拎部機去客戶服務部維修噃 .... 記住帶埋發票和保用咭, 如果唔係多數要收check機費架!
如果部機買左超過一年,可能過左保養期,要比錢整,咁就買部新既好過.
Originally posted by newman2005 at 2006-11-22 07:05 PM:
你部機係咩牌子架?
要拎部機去客戶服務部維修噃 .... 記住帶埋發票和保用咭, 如果唔係多數要收check機費架!
發票和保用咭冇晒
check機費大約幾錢
Originally posted by tsowaiman at 2006-11-22 07:36 PM:
如果部機買左超過一年,可能過左保養期,要比錢整,咁就買部新既好過.
就係唔想買新
你部DC咩野牌子
如果Sony gei話
你要比gei $$要幾多下
The Best
Originally posted by ASPP at 2006-11-22 09:10 PM:
你部DC咩野牌子
如果Sony gei話
你要比gei $$要幾多下
CASIO
Originally posted by SCM at 2006-11-22 21:34:

CASIO
拎部機去相機鋪問吓得唔得?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-22 10:06 PM:

拎部機去相機鋪問吓得唔得?
我都想問咁得唔得
想試下去豐x 百老x度問

[ Last edited by SCM on 2006-11-22 at 10:21 PM ]

買部新機

我上次整機費用了$600,不如買部新機如 CanonA400 A420 都是約 $1000 多D。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 相機版 » 急問!!!!我要搵地方整相機

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。