<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
+ p  N) g- y5 @1 C0 a, xinfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
: i/ e, J; D, b; y
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
" F$ L  r8 d4 r, ^3 i; G! T不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
( V8 D- L' t: W& _唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
" j. q! ~2 u7 z  P4 L
( ^, l" V+ D( m$ B8 _6 f; R! A不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, 2 l2 C9 u4 N+ V
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? " A# S! Q4 ^4 w+ u
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
/ p# M' r7 ~$ o9 j& f9 C1 h

8 f: M, k- {7 a- d- i' ?' UI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
4 l& D  q3 t8 SD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
' m- \0 Y* F, R, f: C7 }+ Y
0 p( f4 M# `2 t  y2 j棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
5 V% y0 \( d6 g% l. d$ v
$ Y& w% g# n5 d$ a
& G  o/ W1 q/ ~4 m( U+ T

% U5 ?- [# ^( B* T& x, c/ [" H5 B. K) U, a
嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋 + t3 n' ^7 V, Z( k
佢仲邊度搵窿捐呀.../ A* _$ ~! b. {
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
% x4 {/ W+ _; ]1 r& \
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
/ h; K( k0 r4 I) V/ `" q! o5 {3 i/ C
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
. J! N6 s. p' S, D
: s. G/ D* n6 U9 x; {9 p% a0 T
$ |2 U* e6 X/ `  J% y
5 m; X1 n+ o9 L0 ^, x
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! * \% h& X8 Q! B  X
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
6 G. n4 ~; P7 W: A3 x: Y, g! d' F  X; m$ c0 J7 Y
棧攪
1 q9 [) h7 N$ t' S7 L4 ]+ p8 xhamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
5 u/ C" d3 p2 k* U
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?8 D) Z# r; m. ~( U# U+ j  ]
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
4 T! }" q+ H$ n- G% j$ w- i! j4 c都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
0 J* v6 I9 d2 I$ A* f2 N4 ~
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
" z7 W! u2 k4 s) a. q9 ]仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
8 h* G- s; E) K9 }0 ^都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
+ A1 C8 P7 @$ o+ g% `  ~1 j打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
+ h+ r% _/ ~# y" l
  \, C) K0 O  k8 k+ u6 }1 W
狗哥, 唔好話我抽你後腳....." k% S. Y3 i9 G( y1 O
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
# ?( [  b6 p& `! H' E各位聽後,自己分析喇 : r' y. t% V6 K' I# F  g
第一節8-9分鐘 1 \! W5 |$ K- S1 U9 x
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384# B: x- Y$ f9 [4 g/ K
. Y) S8 w  [& Y3 {; I
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
6 W2 p' S$ n& u( N  E3 V$ F* F4 m狗哥真係要快D買張六合彩呀 - h6 R+ q% p; i6 s6 _% Z

0 `7 j- Y0 m, i0 N: l3 j- a: h
: W0 c( C0 X. r8 J, t# O0 P
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......3 N0 b9 t" @# ^0 X0 j/ G4 C
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
2 X4 G" k/ K" V. r! o狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
& e! W$ J. j  j6 A" I
9 Z  `# N: Q  O打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
' `: n  t! s( b6 ?) \+ V7 w" ^7 g0 R. E0 `. Q8 P/ ]% V& b6 C' a
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
1 \. c. H8 V! c/ C8 \' K4 o; V5 H% ]6 @+ D3 j* q# c
各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
( Y0 h' Z0 K; p+ C5 H4 A打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
$ K4 C, Y( i5 m( k& [  ewinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話! A- \+ Y2 ?) j0 o" ?- b
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣( G% J- T0 g. Z0 ]
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
  \9 L/ k! Z5 ^  S- g哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎: X: b: d# D+ B0 a4 \3 R: H

& s& }# Q& m5 Y8 e) j, ~% \4 z其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...  b& i; @( ?( _9 y6 J
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
# i3 r$ w! f4 z, ^1 r+ s
# ^) V+ ?) Z9 P
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
! R& B, W' I0 o  c+ ]
! f9 }, |7 r: ?9 x0 F8 x1 r
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
* w9 y) E* F2 m5 _- M+ YKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
- l) S5 U4 s( S# H

+ M7 y. F5 m) Z- f: k而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, & q) `0 f: M# d$ f
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。