<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
1 B0 ^7 ]# C) S9 v  C/ U, X) u# j. {' }) K7 D7 f6 m  @
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
5 H( b) q; N: W6 W如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人) I# M) |2 L1 W) T2 a* T  g) a# @+ L- g
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
. x( Y$ ]5 l* e; c& O) U, o1 U
& E1 ?! _( T+ l# r) @; w/ C7 R% S. z! w$ S2 x  ~1 r- |+ S
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
. X, T* U# O. N: u
: K# v' r, h+ H9 A5 F9 h& {5 e, h; O4 d9 n9 n4 t3 n! g' I4 H
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
& S5 {9 C" Y! z$ h0 J8 ~KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
1 t) @7 `* z5 p$ V' H
/ A1 U5 n: \* \; ^# Y5 g哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
1 j0 I4 v. y$ r3 U  i
+ B' D+ b; M- l3 @9 m# H你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
* k1 i( m4 Y5 e- {: P; T

" R/ g( Y9 R* g* |5 E: F5 {# b哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 ! D9 D) r% G3 j& e
7 H7 g. \: q5 a5 t( q* v5 r
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
, V% P+ ~3 X, z# u, e: Landyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
8 A3 a. \. O8 [" R1 Y! f- [, [/ t+ g1 F1 v
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
: A- y, l# d+ U! @8 k3 B# _1 h% j3 ?' q3 W6 y* J$ a; j& o
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
3 u  x7 g# B, E% \5 u) x; \
3 J  W  m/ J* _* v# f8 B6 P9 O你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
, e8 ?& ~, v0 Mandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
4 ~2 t: w" y: t6 i/ i
唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?. h& _  K& ]3 R0 d
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?; f1 b5 h& |1 E* B+ ^
我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
* |  q* y3 Z! x- m. `& N" G( {, L+ [( M8 [  h$ r' W
3 U/ d4 j$ ?4 E4 C# T) ^
. ~- t' d$ S: f7 L% t既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
, Q  L* ^/ ^% r5 PKNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
3 m. z! {1 A6 G3 ?
' O1 c; I/ W2 E& F3 {1 q2 K) y) D我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 - w  P* l0 X/ K7 L9 X( I$ o
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
6 f. Y; i3 V) I4 L! f/ W% g' x3 J! X# ~4 l2 X7 N
我跟邊個賭呢?打狗棒?
! G; R1 G# F( u) i而家是你及其他版友唔信佢吧?
% V( o( e" }8 V你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:. [- q" {4 t6 R. J' K; y. @
「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」
6 ~: U# ]+ o. _4 K' d, i5 k我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?
2 \% ^# L! u3 E- w" @9 A+ t如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
2 r. K7 b/ @! N7 O' j2 S$ x0 u* a
) G2 B8 T! e. C# l
! {/ L( Q( z) v4 I- N
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   + T1 S  ~: b2 N) n% q9 ?
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
& M6 N& B0 I* K0 J5 G唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
* _% O8 f8 Z+ |5 H遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
% `) Z! U/ ?6 H  h; Y/ L# g% H唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
8 a- b3 G! h) ?3 z7 b  O# h+ |% A+ Q$ `遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
- q, N# M" S& c打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
4 P4 k/ X* S' o
! t% ?( p& e  @( }
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
* W* G1 k  F1 G' R3 P
& g6 [* K6 P4 W9 \% Z$ X. T6 H
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 : k' y( c7 r) s2 [
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
8 x0 J* Q9 G0 z6 F3 n
- P$ O( k1 V5 A% O  a# ]我跟邊個賭呢?打狗棒?( C8 n  g  f# H; j# p
而家是你及其他版友唔信佢吧?
7 J4 p; j% D* V. s+ W* o) X. i* v你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...
7 W- @- H: F8 Aandyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
7 U" [+ i( F  t; T! L
# N. j1 ~0 W9 ]% m: {我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  * c. r5 b, }5 [" M
8 c$ u7 q, o2 H* z, q6 _+ {
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
' T' C+ j) ^3 \2 {3 V: N
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
# M" m) g1 Y9 q) U' L5 b遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!1 H8 z( d5 h6 J- {% f* e, R/ X
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
, V0 f' L5 W. q8 U& I* ?" {: i
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,2 I/ P- [+ y6 z' S. g% ~
你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

. {, r9 Y9 F5 a- f6 g" g. M- s% M唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
* d/ d. N5 W" O# o, @4 `- I* f遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!- \7 V& {& w) D* o" k" @+ w" o2 G  g! X
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
$ t; W: N* u7 K  [9 {, i! {6 ~+ V! v& q3 R% b1 F# ^  V
哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。