<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
) I- e+ W3 W4 d1 x" _各位聽後,自己分析喇
0 m  r" `8 C" B+ e4 C第一節8-9分鐘
$ Y8 C% v/ A% i9 O( shttp://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
. G3 N! I! }& {. M4 i2 x( n2 k9 b4 Y
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
" f+ k: i; J% V* Z6 ?# ?* \; F狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...
8 t1 j/ V: U! c2 Pinfjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
5 J, P" u  E% ?( H# s2 Q未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?
& P4 H5 q0 n8 n9 Y9 m; m. P不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論,
& w! d# C3 A% M5 m! _, w可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
9 U4 k9 {" l/ ?- X
7 j9 U3 g- \, g$ F
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
. E# l$ t# Z0 |" h& N& p, [3 z  Q: M+ }- |% U1 N+ x" A
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...( t8 W3 D  Z, K1 @; d  i
KNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
- H- q1 K- v7 H
8 s! B. @6 H2 D( j
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
1 J- D- n; E; y$ ~所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
7 H# f, k, l1 J7 l3 R版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
, A' R+ [" f8 I* R6 P' ~
. e0 O* E+ Z# R, z5 c
: R, J6 A- Z2 [閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,8 ?& G8 \0 i" t2 ^3 ~. ~
你就扣我地義和團帽子.2 l8 c8 G% H, h$ W; p$ R: Y
Winters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
0 Y) A! w" E) O6 \# ~
; O  k# }' j; h' ^6 ]0 _0 p' Q義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
: _) O% M8 [+ S+ k1 L
* U/ U- y2 n. \, D" K6 Z" [( S我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?2 L+ t6 X0 |8 b. q; w$ N
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, . U4 W# v( S( m4 j4 n
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
) a9 p1 u, ~0 o, X4 [5 ^andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
$ H6 [: j0 v$ v
  ^- Z2 P3 I$ Z6 |好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
! F" y/ T8 a; t/ b
. ^, |) N# B# D5 M  {賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?, F4 k& t# p9 N5 Q0 J) _; ^0 w  ?7 S
7 k) ?. z: ?2 v( d% l1 x" x6 Z
7 t4 }" ?& Q7 V" ^
# |$ D) ?! e* H9 T1 g! G' g. M  ~4 g
7 n0 Q. X2 L  P. N7 q% }
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?7 D3 L) s$ a9 [% h! Y
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
' C' j5 h2 L. v' T/ V版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
5 T9 y+ R. b' A$ K0 F" O$ i4 A, ]andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
" [5 a& H* q8 T/ n; X7 |
andy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;7 m' c7 Y# o9 o; m
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,$ g/ ^( `" O& c5 h/ L, p" A+ r
如果有得賭? 我都賭你輸。
8 M6 w! N) Y  a
4 T$ Y9 J1 U  A好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
5 G' E: M+ j* ]/ }9 |- o
; {; s2 ]7 U0 p賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
4 U& A& l: w& x! K, Z* T3 u  w
6 D4 h' A& V8 U" l; G
; j* \; V: ~+ Z# x0 T9 t9 D! [* L ...
, L& H# t  ~3 H+ B# oKNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
$ I8 \' f' d8 {+ l/ U6 B! V4 {0 V! F. [7 p7 r5 i
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 5 H0 e, L, G2 {6 Z1 _2 r
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
& y" K/ a* o& g/ Z2 L4 a- t/ ~% p- J# e& r
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 9 _& a; |8 B" S: [( l+ t
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
/ `) W0 n: \+ s9 p7 s; l8 @: O9 nandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
& E; B, _. Q" ]! ?吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
2 |7 A; G- g  y. z$ [" m$ h% m- A- W9 _: A- D3 H. p: Q( a
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
7 t- R8 ]3 q! b9 l2 x4 o1 L我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
' f8 w3 n* l; M4 f( Jandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
1 w- z' T4 R7 E& a/ k  ]

9 }) s1 b+ ?6 l$ T# Q好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦1 M7 T4 W( `4 c
2 t! J9 ]) v1 M4 y

! F1 E1 Z5 u$ ]0 M5 ?$ {哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
$ T. ?3 h7 ]4 }* d4 l7 a4 L
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?0 D5 ~# X+ E3 u- R! y9 S
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
1 X! W. n3 }( w7 m$ G& V! C0 i% X
1 c* x1 b( H5 T
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
! L* F9 d& W! W快lunch time, 再傾再傾!
+ f8 l1 S+ n9 K吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
0 ^! `7 q( P9 v  P打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
; G8 d1 C; F3 ?3 U- }# D, P' i; T
* M0 J5 r( G, x0 E, ?溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。