<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
% m' W# \8 {. \& u講得好啱, 有時自己認定以為真嘅, 原來係錯嘅!!!/ o5 l# A0 m2 U& ~5 f; Z
等於你張出世紙上父親一欄係你老豆個名, 但係實際上有可能佢唔係你親身老豆, 你都係返去問清楚伯母確認一下。: H! p2 Q) H  V; |; Z! S' P6 G
如果唔查清楚, 你可能柒一世。 ...+ H" M/ c7 y2 ?! [6 @' P
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:32 AM
/ Y5 C9 ^: {# u
& m5 x( Q) Q5 M- V# A, }7 x我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
, m7 R) v" r; w/ G
! d0 f( F3 f  l6 e9 h狗哥你冇攪錯,我只係話,長毛在老蕭節目吹水時攪錯啫
( |8 `+ W8 G* x  W' L狗哥只係人云亦云,道聽途說,一字不漏搬字過紙,不分真偽,不虞有詐,照抄可也咁多啫 % M0 a% V9 G. }0 L* M

9 v4 C, C8 ]; {依家就還狗哥你一個公道,核爆o既係長毛,唔係狗哥 ...; m& f; {$ O: J% Z* w
infjlam 發表於 2010-10-9 02:35 PM
1 T4 p. L3 A+ b9 V, o
6 X5 W% H- f6 b7 s. }! j, [有時三兩句說話 ~ 已經知道一個人講既野有冇料到
+ D4 u/ b) i7 \( N
' U# Z( f2 ^# H& J) _! C3 M
9 s. H* h2 Q* U% U9 F- i
$ [% C2 B4 k  P% m, |1 A+ V5 [
唔洗客氣! 我都係同個芬蘭朋友有生意做先至識..... nokia 仲有皮靴, 皮具.....
% }) E/ b2 g  ?8 s5 |我個芬蘭朋友仲話唔一定係歐洲人都識 nokia 呢個地方! * r+ v5 z$ W4 ^
  i% f' n! r8 I
PS. 恭唔恭喜我就覺得無感覺, 我只係覺得"砌生豬肉"呢家野, 亞爺最叻!: ...
9 X% X/ C1 M3 t" P' U4 ]hamsubboy 發表於 2010-10-9 02:19 PM
  x) @: e1 w! A9 Z4 v: k: }2 p, F- k- b% ]
唔怪得狗哥移民左去歐洲都仲咁烏sir sir  ~ 成碌葛咁啦 ~ 唔怪得有人話歐洲佬最環保 ~ 最叻係廢物利用   
1 K1 p* J: ?' I/ k6 x$ u0 K& t9 D* l7 @6 R
我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
, @# J7 n6 j8 H* s/ cKNY 發表於 2010-10-9 08:40 PM
0 _) i+ s! O& B/ w對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
$ q! i: g8 H  w# c, }8 S, _) F9 p' H8 n你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
; v. ]5 z. w1 G8 M3 c) [( Z7 e9 |: S% o& i# e9 }8 M5 q/ l" Y
# @' l* B5 L/ L5 ]% }  y5 A1 c# C
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,- m1 z( a( W9 m3 D' B7 n# k, j
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!) H3 Z  M" _2 ^7 ?" k8 e
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
) K' a$ Q$ s6 t. d
2 t; d, l& r2 {0 k  y$ ^6 t; `) c呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
8 ]+ X; _; W) I3 s& D  l0 L1 x5 c& T9 t1 H& u( i; U8 j: Y2 v
呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦   . [# S$ H5 V) N& K& q0 \. m8 r3 b
KNY 發表於 2010-10-9 10:22 PM
/ W% J1 t6 p9 j. V* g, I冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
挪威政府真的吃了豹子膽, 竟敢公然干涉中國內政, 頒獎給一個罪犯?: g3 w; ?& ^. x! [. n* t; P
稍為有血性的中國人, 應該立即把手中的Nokia手機打爛, 和發誓永遠不吃挪威三文魚(如再吃就腸穿肚爛)!!!( D+ A% g: m1 T# x
而中國亦應設立一個具中國特色的「諾貝爾獎 ...1 d6 R; {0 F/ h% f( N6 J4 y( I
打狗棒 發表於 2010-10-8 09:42 PM
# c8 z) d# [" P艾哈邁廸內賈德有咩問題???
露個炸......
& D9 f2 B3 B- h5 A
/ _' A( m/ O/ Z3 V5 u/ T1 c: t  i- ^( _" Z) D
少到庭吳島........
3 W+ h* u0 |% t0 b5 ~冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
  `' Q4 g4 i( t+ Z+ g' e打狗棒 發表於 2010-10-9 10:34 PM
3 @+ ]1 Y. T- C$ J... 朋友 , 其實你係咪偷左狗兄個ACCOUNT???
# @: L: v: w+ L我唔信狗兄會講D咁既野 ...
* p9 t; r0 R0 z2 z1 {. d對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
3 ^' K3 f% H5 d1 l9 g打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
1 K! M6 K9 D* t

+ z/ F# B1 F  u0 G; C2 I0 V教人把毫不相干的芬蘭Nokia手機打爛這等拳民暴行,正正是狗哥你提倡罷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。