<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛情....會因一剎那o既感覺而發生﹐亦都會因一滴眼淚而終結
返回列表 回復 發帖

愛情....會因一剎那o既感覺而發生﹐亦都會因一滴眼淚而終結

愛情...............會因一剎那o既感覺而發生﹐亦都會因一滴眼淚而終結﹗﹖
你地覺得係咪呀﹖談談你的o既經驗
愛情....會因一剎那o既感覺而發生﹐亦都會因一滴眼淚而終結

愛情...............會因一剎那o既感覺而發生﹐亦都會因一滴眼淚而終結﹗﹖
你地覺得係咪呀﹖談談你的o既經驗

好好, 我答先
愛情....會因一剎那o既感覺而發生
一見中情... 就是小弟曾經試過的那一剎既感覺
        ~在小弟十六歲那年, 我曾試過對一位朋友介紹既朋友(女仔)一見中情。但很可惜那年我以經有女朋友, 而她也有男朋友。
                   ~後來因小弟對女仔念念不忘, 而和女朋友分了手。一年過了, 小弟不段在尋一段能助我忘記女仔的愛情。但在那麼多的情緣中也尋不到那一剎既感覺。
               ~兩年後~~~ 小弟在這兩年中聽說女仔在這兩年中也和我一樣拍過了好多次拖。這年我很開心, 因這年是見她最多次的一年, 因為我們拍拖了。在這其間, 我得知原來他也和我一見中情, 所以便 拍過了好多次拖。我聽了很開心, 但也很可惜。  因為這一段愛情將會因一滴眼淚而終結。因為...
....................................
...............................
........................
...................
...............
............
........
......
....
..
.
她要走了..... 在不回來我身邊了。
愛情...............會因一剎那o既感覺而發生亦都會因一滴眼淚而終結﹗﹖

其實我都唔清楚自己知唔知咩叫愛情
一剎那發生既,相信就叫做一見鐘情掛,女仔既外表會係我選擇女朋友既先決條件
所以我每一次拍拖,都係一見鐘情,不過我係唔會發顛咁日日諗住要追個女仔
如果我第一眼對個女仔無乜感覺,之後都唔會有,有都唔會認真
所以我都會覺得,愛情會因一剎那o既感覺而發生,我既愛情可能比較唔成熟,勿怪

我都唔清楚女仔既眼淚,我見到佢地D眼淚,真係有D內疚既感覺
我相信一滴眼淚係唔會終結一段感情,只要你一日仲會流淚,你一日都仲有感覺
如果有一日,你發現你唔再為呢段關係流淚,即係話你已經死心,真正既終結
每次女朋友們喊住要分手,喊住話你有幾衰幾衰,每一次都會分唔成
反而有一次被飛既經驗,女朋友冷靜地講分手,簡單清楚,所以我會覺得無眼淚先係終結

[ Last edited by Rika on 2005-7-24 at 03:27 PM ]
唉!愛情!它跟我開了一個很大的玩笑!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by VictorTan at 2005-7-24 05:06 PM:
唉!愛情!它跟我開了一個很大的玩笑!
何解呢?
Originally posted by Rika at 2005-7-30 07:29 PM:

何解呢?
明明談左兩年既。。。戀愛﹐已經講好日子幾時結婚﹐
只不過佢父母唔捨得比佢嫁出國﹐禁就無疾而終﹗
Originally posted by VictorTan at 2005-7-30 10:12 PM:

有緣無份=.=
大家都唔想既
舊既唔去,新既唔黎~
Originally posted by VictorTan at 2005-7-30 10:12 PM:

禁灰.....
不如你搬啦....到時結左婚先, 住得一年半年再搬,過左海就係神先
嫁雞隨雞, 到時冇人可以有聲出, 徐左你太太
種有冇得回頭啊?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-7-31 05:16 AM:

禁灰.....
不如你搬啦....到時結左婚先, 住得一年半年再搬,過左海就係神先
種有冇得回頭啊?
一切都已經隨風而去﹐再回首也只不過添加惘然﹐
一段經不起考驗的愛情﹐為了捨不得而勉強經營﹐
難免又會再跌跌撞撞﹐戰戰兢兢的過日子﹐
愛情再大﹐也沒有我父母養育之恩大﹐
寧願孤獨終老也要照顧父母親﹐他們也...........老了呀﹗
他們還有多少日子讓我照顧﹐我不敢想﹐沒有勇氣去想。
但願我不會終身遺憾﹐我也不要遺憾終身﹗
Originally posted by johnwu at 2005-7-31 05:16 AM:

禁灰.....
種有冇得回頭啊?
破斧沉舟,好大決心先得
有D奸,不過可行
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛情....會因一剎那o既感覺而發生﹐亦都會因一滴眼淚而終結

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。