<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-13 12:09 AM:
恭喜羅馬贏錫耶納二比零^^
好野!!9連勝!!只差一場勝杖就能平卡比路所留下來的10連勝紀錄!!加油呀!!然後直接在羅馬打毗戰中取得第11連勝破紀錄吧!!!

今場波新皇子迪羅斯和文仙尼各入一球!!!(對面錫耶納好狼,成6張黃牌)

[ Last edited by Kian76 on 2006-2-13 at 02:45 AM ]
我愛長澤
羅馬又嬴一仗. 今場費倫失分, 羅馬又追近少少.
一剎那的幸福足以回味一生

文仙尼又有波入, 佢最近腳風好順.

Originally posted by Kian76 at 2006-2-13 02:35 AM:
但其實英超的攔截點睇都恐怖過西甲多多聲......一隊暴力般都夠殺......

只是比較不喜歡他太錫身,冇o個種火,哈哈!!但的確是聰明的做法。

無可否認,碧咸踢防守中場近乎末踢過一場好波。但現在踢番右中場都叫做有過一段小洋春。
各有各,而且碧咸踢慣英超,佢知咩事,但係西甲佢都仲未係好熟悉........
碧咸早排可能有d傷,踢唔起,搞到施仙奴打兩份工咁......
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-2-13 02:49 AM:
係呀~超勁= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-13 02:37 AM:

好野!!9連勝!!只差一場勝杖就...
唔止文仙尼,迪羅斯都好似成日有波入咁@@"

[ Last edited by abc123aa on 2006-2-14 at 12:18 AM ]
摺吧啦
好野~~~太好了~~!!!勁ar 又嬴~~~
而家唔洗下下都靠totti...同埋下下都嬴人2,3球..真係好...
國米輸波...羅馬或者可以追上去第二位.

Originally posted by Kian76 at 2006-2-13 02:37:

好野!!9連勝!!只差一場勝杖就...
lazio加油
EF小人物

Originally posted by brightman at 2006-2-13 02:46 AM:
羅馬又嬴一仗. 今場費倫失分, 羅馬又追近少少.
Originally posted by brightman at 2006-2-13 02:49 AM:
正啦!!!文仙尼真係好正,哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。