<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
摺吧啦
輸得合理
EF小人物

羅馬王子表兄弟 挾球星效應參選

意大利首都羅馬將舉行參議院選舉,托迪泰迪及文仙尼竟同時出戰﹗不過這3位「政客」並非大家熟悉的羅馬球星,只是托迪及泰迪同屬「羅馬前進黨」之表兄弟,而「文仙尼」則碰巧是同姓的參選者。羅馬早前締造11連勝意甲紀錄,球員已成市內英雄,難怪羅馬前進黨派出這3名「星級人馬」增強聲勢。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-10 04:45 PM:
輸得合理
羅馬佔大多數攻勢。米堡只能靠突擊。
我愛長澤
星期日羅馬作客阿斯科利應該冇問題啦~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 12:00 PM:
星期日羅馬作客阿斯科利應該冇問題啦~
老實講我還有點擔心,連勝氣勢一斷再斷......
我愛長澤
咁又係,話晒都係作客..........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-11 12:06 PM:

老實講我還有點擔心,連勝氣勢一斷再斷......
no totti, montella, ronda
入波有難度
mancini 識飛都冇用
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-11 12:20 PM:

no totti, montella, ronda
入波有難度
mancini 識飛都冇用
但係唔好唔記得阿斯科利對強隊都唔多掂架啦..
佢上年係意乙都本來無得升班架啦
好彩前幾名球隊打假波佢先有得升上黎
依家上到黎意甲根本就唔係果皮野
所以羅馬應該可以贏架啦
我諗都係小勝到啦
Originally posted by ~~SS~~ at 2006-3-11 08:06 PM:

但係唔好唔記得阿斯科利對強隊都...
阿斯科利今季季初打得不錯,是有實力護級份子,羅馬要面對肯定901的阿斯科里勝負不是最重要關注的,反而能否入球才是關鍵。還得看阿基蘭尼的表現了。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。