<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-14 11:13 PM:

佢真係好勁,步大力雄,脾氣都改左好多啦
想當年卡斯辛奴都試過有一季係收心養性既,但之後打回原型。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-14 11:13 PM:

但伊亞昆達今季只入2球波真係令我十分擔心佢幫唔幫倒羅馬入波。(唔計5球12碼)
今季既烏甸尼斯搞到咁,蛇都死啦= ="""
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-14 11:14 PM:

想當年卡斯辛奴都試過有一季係收心養性既,但之後打回原型。
朗尼應該唔太同卡斯辛奴囉~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-14 11:17 PM:

今季既烏甸尼斯搞到咁,蛇都死啦= ="""
始終對佢冇乜信心。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-14 11:18 PM:

朗尼應該唔太同卡斯辛奴囉~
一樣係睇唔起弱隊,係要去強隊既人,覺得在愛華頓係屈就自己,一有機會即刻做魔鬼。當初卡斯辛奴覺得巴里屈就自己,即時跳去踢聯賽冠軍羅馬,跟住又覺羅馬屈就自己,而家去做皇馬d馬,唔知下次佢會去邊喇,去邊隊死邊隊......朗尼好在而家曼聯冇乜人同佢爭地位,傑斯沉默雲佬失勢,如果好似卡斯辛奴咁屈就自己得黎又做唔倒大佬(有托迪),相信朗尼都唔會唔走。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-14 11:25 PM:

一樣係睇唔起弱隊,係要去強隊既...
朗尼根本係天生既魔鬼= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-14 11:22 PM:

始終對佢冇乜信心。
我諗史巴列堤可以搞掂佢既
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-14 11:28 PM:

我諗史巴列堤可以搞掂佢既
但買佢地既大前題係羅馬前四。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-14 11:28 PM:

朗尼根本係天生既魔鬼= ="
係大力水手。又或者史力嘉。又或者魔戒隻開門大怪物(好蠢o個隻)。又者者係哈利波特既山怪。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-14 11:39 PM:

但買佢地既大前題係羅馬前四。
應該得既
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。