<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
黎緊星期日既聯賽,麥薩斯同捷禾都好似要停賽呀...
點算呢???
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-15 21:29:

都係個句
"一隊波,要有料,先可以有能力去贏個氣勢返黎"
難道你說roma可以好過米蘭雙雄嗎
EF小人物

Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 20:34:

我諗唔倒除左射手位置外羅馬有邊...
現在非談論這個問題
EF小人物

Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-16 11:12 AM:
點算呢???
主場對墨西拿應該冇問題啦.........
摺吧啦
Originally posted by wer at 2006-3-16 04:19 PM:

現在非談論這個問題
我只是引出羅馬在質素上奪第四是全無問題。而且,我看不到國米後防比羅馬穩。中場可能國米粒粒皆星,但羅馬中場都唔錯,前鋒當然冇得講。論默契,下半季回勇的羅馬整隊的默契更好。

與AC米蘭相比下,卻好像除了門將位置和托迪比卡卡富經驗外,冇乜邊個位置較出眾......
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-16 11:12 AM:
點算呢???
點止,傷一個月。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-16 11:09 AM:
羅馬2:1米堡(2回...
羅馬今場波一面倒咁狂攻米堡,d射門勁多,但好可惜輸作客入球。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-16 02:02 AM:

托迪係受傷前既十場賽事,做出8個入球同8次助攻,
如今,佢唔出得,羅馬實力自然打咗個7折!
始終少咗個精神領袖係差啲既...
唔係,正確黎講托迪在十連勝期間只上陣過其中八場,有8個助攻8個入球。
我愛長澤
還幸羅馬兵源最充足的位置有兩個,一是防守中場,二是中堅,相信今場羅馬後防線會咁出:

保禾 彭路基 古科 古菲

基於史巴列堤末放心俾保禾打番中堅,所以預料將會移入彭路基打中路。另一可能:

羅斯 保禾 古科 古菲

若彭路基有傷,則由新星羅斯取代,保禾打番中堅位置,而古科的實力相信冇邊個會否定,只是因為美錫斯和捷禾太強太有前途近期古科才被逼打後備,之前一直被認為是新森美爾的。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-16 08:43 PM:

唔係,正確黎講托迪在十連勝期間只上陣過其中八場,有8個助攻8個入球。
平均一場一助攻一入球,勁呀
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。