<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-3-16 21:30:

看一看近五年羅馬同國米既聯賽表現,一是一屆聯賽冠軍,兩屆亞軍。另一隊??兩屆亞軍。質素??一陣講,而家食飯。
我想你講現在
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-3-16 04:17 PM:

難道你說roma可以好過米蘭雙雄嗎
無話好唔好過既...唔好再攞第2隊去同羅馬比較啦
羅馬就係羅馬...
羅馬肯定係一支好有質素既球隊...
只少米蘭雙雄今年都輸過比羅馬啦...
你要搞清楚,呢度係羅馬球迷區,
你成日入黎踩羅馬之餘,講既嘢仲要無point添
Originally posted by wer at 2006-3-16 09:35 PM:

我想你講現在
各位置比較一下吧。

門將:當尼勝(雖不是國家隊成員,但今季的演出相比施薩有過之而無不及。)

右閘:辛尼迪勝(攻守兼備) 中堅:美錫斯勝(今季演出一樣攻守兼備,展現新白蘭斯影子,相比之下馬達拉斯和森美爾今季都時有錯漏) 中堅:捷禾勝(無疑捷禾相比艾雲哥杜巴來得全面和穩陣) 左閘:古菲勝(相比禾美的有攻無守、費華利的有守無攻,無疑古菲較出色)

右翼:費高勝(經驗與表現都優於泰迪) 攻中:托迪勝(相比華朗現在的托迪是世界最Top之一) 防中:打和(迪羅斯和甘拜亞素同樣極俱質素) 左翼:文仙尼勝(施薩還是史坦高域都缺乏穩定和特出的演出)

前鋒:阿祖安奴等人全勝(入球可決定一切)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-16 11:51 PM:

各位置比較一下吧。

門將:當...
分析得幾好喎
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-17 10:57 AM:

分析得幾好喎
係喎
摺吧啦
捷禾受傷抖一個月   
2006/03/16, 週四  
捷禾在昨晚對米杜士堡的足協盃賽事不慎受傷,證實要休養一個月。

賽後的捷禾接受檢查時,證實其膝部韌帶受傷。本要在週日對麥西拿一戰停賽的捷禾起碼要休息三星期至一個月。預料其位置將由年青小將保禾代替。
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-16 23:03:

無話好唔好過既...唔好再攞第2隊去...
我只是說roma沒有第二
EF小人物

Originally posted by Kian76 at 2006-3-16 23:51:

各位置比較一下吧。

門將:當...
講得不錯.tonight我也來評論
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-3-17 17:25:

講得不錯.tonight我也來評論
門神:打和{兩者失球幾乎一樣]
10:00再傾
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-3-17 05:23 PM:

我只是說roma沒有第二
咁當然質素唔係大晒既,士氣、默契都好重要。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。