<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 01:20 PM:

國米輸返3-4場左右就夠了
輸兩場就夠羅馬過,三場就夠埋費倫。(因為羅馬會KO費倫,哈哈!!)
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 01:20 PM:

祖記已經買左佢嫁喇?
己經簽左合約下季自由轉會。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 01:28 PM:

輸兩場就夠羅馬過,三場就夠埋費倫。(因為羅馬會KO費倫,哈哈!!)
冇錯~如果成事的話一定好爽
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 01:28 PM:

己經簽左合約下季自由轉會。
哇~賺晒啦祖記
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 01:29 PM:

哇~賺晒啦祖記
係呀,祖記又唔使錢拾好野喇,雖然羅馬今季d新兵都賺到喊,近乎全部唔使錢,哈哈!!而且羅馬更打算賣走古科、朗達添,呢兩個自由轉會過黎既球員,哈哈!!淨賺!!!

我既估計:

米杜:650萬鎊。
古科:大約300萬歐元。
朗達:3-400萬歐元。
我愛長澤
打埋歐聯賺得仲多~到時有本錢買人啦~帕爾馬果個森比斯奧好似都幾好呀,幾有入球能力,成日聽到佢個名~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 12:18 AM:
打埋歐聯賺得仲多~到時有本錢買人啦~帕爾馬果個森比斯奧好似都幾好呀,幾有入球能力,成日聽到佢個名~
以一個防守中場黎講,佢係非常強勁攻擊力的了,冇記錯佢己經入左9球。
我愛長澤
睇見羅馬d賽事冇正前鋒真係好似唔識入波咁,但係有時竟然可以係咁靠中場入波,吹唔脹
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 12:25 AM:
睇見羅馬d賽事冇正前鋒真係好似唔識入波咁,但係有時竟然可以係咁靠中場入波,吹唔脹
係,勁無奈,其實我有好幾個人選想羅馬引入,如帕爾馬的前天才中堅,現職右閘的邦利拿,如果佢能加入羅馬,咁羅馬既後防調動就會鬆好多,變化更多,我到而家都忘記唔倒佢以前在布雷西亞踢中堅時既天才演出。若捷禾真的離隊,他將會是絕佳之選。

仲有就係巴勒莫陣中的巴朗尼,若然針唔倒大衛比沙路,巴朗尼會是絕佳選擇。

但還有一個球員,一個被意大利人違忘了的人:馬利斯卡,若他能離開西維爾加盟羅馬,咁就實在太Good喇!!!佢一定會係一個非常出色既中場發電機,連握接前中後場的重要樞縷,聽講佢在西維爾被西班牙人排擠,咁就真係希望羅馬有留意過佢啦!!
我愛長澤
咁羅馬係唔係真係借左贊古奴夫斯基?@@"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。