<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 12:38 AM:
咁羅馬係唔係真係借左贊古奴夫斯基?@@"
好似係,所以左路球員基本上可以唔使再擔心引入。而家係要著手引入真正識入波既前鋒殺手和偏右的球員,當然一直尋找中的中路派牌角色都要物色啦,雖然而家有阿基蘭尼做呢個工作,但老實講我想要個仲更加有經驗的球員。阿基蘭尼再成熟少少先擔正啦。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 12:47 AM:

好似係,所以左路球員基本上可以...
冇錯
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 00:33:

但還有一個球員,一個被意大利人違忘了的人:馬利斯卡,若他能離開西維爾加盟羅馬,咁就實在太Good喇!!!佢一定會係一個非常出色既中場發電機,連握接前中後場的重要樞縷,聽講佢在西維爾被西班牙人排擠,咁就真係希望羅馬有留意過佢啦!!...
好熟...一時唸唔起
馬利斯卡的確好好波...
佢好似話係西維爾唔開心呀...
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-27 02:02 AM:
馬利斯卡的確好好波...
佢好似話係西維爾唔開心呀...
梗係啦,西班牙人一向睇意大利人唔順眼,而家d唔扺得馬利斯卡勁過佢地既西班牙球員就向上級抗議,再出馬利斯卡就罷踢wor!!!真係頂佢。咁唔開心,黎羅馬踢好過啦!!哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 11:08 PM:

梗係啦,西班牙人一向睇意大利人...
如果佢過黎拍迪羅斯同柏路達一家會有好好效果
希望羅馬諗諗佢啦!!!
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-28 12:15 AM:

如果佢過黎拍迪羅斯同柏路達一家會有好好效果
希望羅馬諗諗佢啦!!!
老實講我夢想係連派洛達都換走埋,哈哈!!做後備,加入埋巴朗尼代替派洛達就Good爆喇!!

夢想羅馬:(紅字新人)

門將:當尼/古斯

右閘:保禾 中堅:美錫斯 中堅:捷禾(佢離隊的話就邦利拿) 左閘:贊古奴夫斯基

右翼:文仙尼 防中:迪羅斯 防中:馬利斯卡 防中:巴朗尼

前鋒:雲尼斯杜萊 輔鋒:托迪
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-28 12:56 AM:

老實講我夢想係連派洛達都換走埋...
當然如果係以成功機會黎講,我諗會咁:

門將:當尼/古斯

右閘:保禾 中堅:美錫斯 中堅:捷禾 左閘:古菲

右翼:文仙尼 防中:派洛達 防中:迪羅斯 左翼:贊古奴夫斯基

前鋒:伊亞昆達 輔鋒:托迪
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-28 12:58 AM:

當然如果係以成功機會黎講,我諗...
彭路基唔要啦???
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-28 04:13 PM:

彭路基唔要啦???
佢係時候要退居後備喇,雖然今季好好,但難保下季回復之前既表現。狂送12碼俾人。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。