<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2006-2-10 11:10 PM:

ac?
唔知呢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-10 23:11:

唔知呢
難道你知道
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-2-10 11:14 PM:

難道你知道
唔知嫁,不過睇黎費倫天拿比較危d
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-10 23:15:

唔知嫁,不過睇黎費倫天拿比較危d
講人腳,費倫當然不及
EF小人物

真係估唔到今年羅馬都可以有咁既成績@@"
摺吧啦
入黎回下帖支持下先, 雖然我唔係羅馬FANS
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-2-10 10:58 PM:

敗就會敗,但應該唔會係對弱旅果時敗啦
好可惜羅馬一向既通病都係輕敵,對強隊時是勁旅,對弱旅時係弱旅既特性真係令我好無奈,希望佢在餘下既賽事中唔好再發作啦!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-10 10:57 PM:

我亦相信羅馬會手到拿來,狂攻第四位的位置
我又想費倫可以打歐聯,又想羅馬可以打,看來要是旦一隊米蘭做第五嚕
其實我是希望費倫末能踢歐聯的,但如果是國際米蘭的話都幾好,即是代表國際米蘭至少要失6分,變成第5,到時羅馬就大有機會變成第2。哈哈!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 12:58 AM:

好可惜羅馬一向既通病都係輕敵,對強隊時是勁旅,對弱旅時係弱旅既特性真係令我好無奈,希望佢在餘下既賽事中唔好再發作啦!!
佢地另一問題都係作客差過主場既問題,但今年好似呢個問題唔大咁......
摺吧啦
Originally posted by wer at 2006-2-10 11:21 PM:

講人腳,費倫當然不及
費倫成敗取決於東尼既表現.
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。