<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » [有獎IQ題]交通意外
返回列表 回復 發帖
好彩有計數機係手
點樣攞獎品呀?
Originally posted by acery2k at 2007-7-27 20:16:
獎品嚮呢度:

做乜公開遊戲獎品架

你都係快D delete佢啦

咪破壞其他會員出既遊戲

[ Last edited by head on 2007-7-27 at 08:41 PM ]
Originally posted by head at 2007-7-27 08:38 PM:

:eek...
我相信大家玩呢個遊戲唔係為左奬品

而且個答案唔係其它人想像咁簡單。
Originally posted by acery2k at 27/7/2007 21:09:

我相信大家玩呢個遊戲唔係為左奬品

而且個答案唔係其它人想像咁簡單。
既然大家都唔係為咗 "奬品" 而去玩~ 你又做乜post D "奬品" 出嚟?~
如果個答案係1+1=2咁簡單就唔使大家玩喇~ 係嘛?!~

最後你咁樣做好唔尊重發表嘅版友!~ 重好有搞破壞成份!~~

要講嘅係咁多~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-7-27 11:12 PM:

既然大家都唔係為咗 "奬品&quo...
lala ~ ^0^ v

道歉啟事

Originally posted by coolala2005 at 2007-7-27 11:12 PM:

既然大家都唔係為咗 "奬品&quo...
本來只係貪得意見有人問點攞奬品所以至貼出來,實在無諗過咁樣係搞破壞同唔尊重樓主

因為已經過了 10800 秒,26FUN 系統不容許再編輯回帖,版主可以幫手將圖片刪掉嗎?
Originally posted by ckyckk at 27/7/2007 23:14:

lala ~ ^0^ v
ckyckk
Originally posted by acery2k at 27/7/2007 23:22:

本來只係貪得意見有人問點攞奬品...
其實有時大家一齊玩當然係好喇~ 不過都要顧及其他人嘅感受先得~
如果唔係大家就會無喇喇做咗仇家~ 終日開火咖喇~
亦會令發表者卻步~ 唔再一齊玩~

希望大家繼續開開心心一齊玩喇~

PS: 我幫你通知相關版主喇~

Originally posted by ronja at 2007-7-28 14:37:
反白都唔好,自己DL獎品解碼就得.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » [有獎IQ題]交通意外

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。