<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2007-8-18 12:12 AM:

今week不用兵工廠人,點解???唔知呢
唔係ah,你有用Clichy,我有用希比,不過講真未必贏到Blackburn
Originally posted by eqhigh at 2007-8-17 11:03 PM:
第5名        sky308             SKY TEAM        119.50       +1
thx~~~~
Originally posted by b_m_9321 at 2007-8-13 01:34 AM:
每週表現排名:  每週表現  週: 1
排...
先强後弱 冇分加
有冇安慰獎
Originally posted by eqhigh at 2007-8-17 11:03 PM:
季軍          Mun                La Jetee           127.00        +3
加分已完成,請以下會員自行留帖留待扣分,

三日內未能留帖者將被取消資格。

3) 有得必有失 (每位減一分)

玩家                    球隊                  分數

rock857            Power It Up        64.0
coolyiceman    johnny@AC milan     64.0
tonykwl                @pril                    62.5      
CHECSS             Barcelona               62.0

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 09:57 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 17-8-2007 19:47:
nugent (vs BOL)
richardson (@WIG)
你諗你
67臣週中賽事後備都冇
而 M. Taylor 已被 Harry Rednapp 打入冷宮

本週推介:

龍門:K玉米高 (曼城)
後衛:哥路卡 (曼城)
中場:占士米拿 (紐卡素)
前鋒:維杜卡 (紐卡素)

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 09:41 AM ]
我想加入
隊名:Kan's Dream
我係Yahoo 英超聯 (2007 - 2008) 的勇勇!包尾大番!
睇黎都係無機會翻身了,等住輪輪比人扣分是好了!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 18-8-2007 09:47:
我係Yahoo ...
傻啦,我上年攞飛躍進步獎都攞唔少次啦。
進步獎好易攞咖咋,又好分,今週開始。

加油!!!
rated-r:
你除左覺得koumas好之外, 仲有咩原因令你buy kirland唔buy gordon呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。