<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feeon at 2007-8-18 14:37:

係唔係L. Valencia ?
系ar,上腳多(易搏犯規),攞位靚(成日爭贏波),剩玩PI,TW已夠
Originally posted by 艾力克 at 18-8-2007 11:21:

我見新特蘭防守唔算差, 最緊要肯搶
打左中就上佳,打左閘就 byebye........
我用 Rozenhal + Vidic + A. Cole......
Originally posted by CHECSS at 18-8-2007 11:33:

下次繼續努力.....
PS: 不妨入多幾個紐記兵, 唔錯.....
Originally posted by eqhigh at 18-8-2007 12:54:

DUFF~~~~~~~~~~~~~~
奧雲復出,,咁馬田斯仲用唔用得過?
係咪未必可以打晒成場?
你要個可打全場既前鋒:用唔過....
奧雲預料會先列後備,入替馬田斯或米拿
Originally posted by eqhigh at 18-8-2007 13:26:
YFF又改分..
頭5同榜尾都有變動
不改了,以前者為準吧。
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-18 11:21 AM:

傷兵問題, portsmouth今場會重召m. taylor, 可惜尋晚已經轉左做 evra
臨截見到,驚軒達臣冇得出,是但轉左S Taylor
Originally posted by littlenic at 18-8-2007 18:56:

臨截見到,驚軒達臣冇得出,是但轉左S Taylor
S. Taylor 其實仲怕冇正選過軒達臣.........
由於蘇金寶,派密斯及羅倫傷出起碼要到九月先出得......
所以可打中堅及左右二閘既軒達臣可以話 99% 一定有正選.......

反而紐卡素有人滿之患......
可打左右二閘既 Taylor 除左會同卡爾同尼索比亞爭正選外,
由於前里昂中堅 Cacapa 早前於預備組賽事中狀態大勇,
所以 S. Taylor 可以話未必有正選.......

我一早話咗用 Rozenhal 咖啦...........................
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:19 PM:

S. Taylor 其實仲怕冇正選過軒達...
仲有就係S.Taylor太貴了
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:19 PM:

S. Taylor 其實仲怕冇正選過軒達...
我見果個Rozenhal得分唔高...上場S taylor又有得出,蘋果個預測陣容又有佢份,所以買左...

我唔知軒達臣咁堅,乜位都打得,我以為佢打左閘,又會同M taylor撞
Originally posted by Aristo~ at 18-8-2007 19:29:

仲有就係S.Taylor太貴了
有價值既,正如C7,$22打>22分波,真係唔可以話貴...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。