<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » [最新消息 11:53]110跨攔---劉翔退出
返回列表 回復 發帖
原帖由 e_e 於 2008-8-19 12:53 AM 發表

係呀 , 做盲人咪好羅 , 唔駛見d唔想見既野
做白痴都好架 , 唔駛知人心險惡  
http://www.26fun.com/bbs/thread-188481-6-1.html
做番你嘅彈弓手啦
原帖由 andyho 於 2008-8-19 12:55 AM 發表

其實若你不認同我的講法,
何不提出反駁,證明劉棄賽完全沒有值得質疑的地方?
難道連提出反駁的能力都無??
這事令我頓覺內地人的智商及判斷能力已逐漸超越港人,
難怪愈來愈多人需要北上搵食了。

既然如此,那麼你不要再上香港的討論區吧
原帖由 Zeus_001 於 2008-8-19 01:00 AM 發表

這事令我頓覺內地人的智商及判斷能力已逐漸超越港人,
難怪愈來愈多人需要北上搵食了。

既然如此,那麼你不要再上香港的討論區吧   ...
「掩耳盜鈴」這句成語有無聽過?
無野喇,繼續睇奧運啦。
原帖由 andyho 於 2008-8-19 01:04 AM 發表

「掩耳盜鈴」這句成語有無聽過?
無野喇,繼續睇奧運啦。
算拉 , 人地質素如此同時又甘於如此 , 你為何要皇帝不急太監急呢???
我自認係一個陰謀論者,但也覺得應有個限度~

按Andyho兄說法,為了中國利益和尊嚴,中國女排更加應該棄賽
中國女排已經輸過兩場,中美大戰,中國輸波果日,胡錦濤面色已甚不好看,
同一屆奧運,中國領導和人民,又怎可能有面目面對連戰連敗的窘態
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:05 AM 發表

算拉 , 人地質素如此同時又甘於如此 , 你為何要皇帝不急太監急呢???
我地吹水駛唔駛搬去吹水版?
否則一陣版主大人又話我地離題扣分喎,
我都好耐無同你吹水囉。
原帖由 infjlam 於 2008-8-19 01:08 AM 發表

按Andyho兄說法,為了中國利益和尊嚴,中國女排更加要棄賽
中國女排已經輸過兩場,中美大戰,中國輸波果日,胡錦濤面色已甚不好看,
同一屆奧運,中國領導和人民,又怎可能有面目 ...
我費事引用我看的內地網啦,因enfun好似禁止引文的,
那些網民道出左多個有力的point。

我本來都未必質疑劉翔,但開幕式的造假令人覺得,
對中國而言,好好睇睇大於一切,理得你是真是假。
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:05 AM 發表

一代"版主"被為"銀牌會員",明眼人便知發生什麼問題。
忘記了重要被"禁止發言"無數次
原帖由 infjlam 於 2008-8-19 01:08 AM 發表

按Andyho兄說法,為了中國利益和尊嚴,中國女排更加應該棄賽
同一屆奧運,中國領導和人民,又怎可能有面 ...
你唔覺得好有計劃咩???
首先吹到佢幾勁幾勁 , 出場前又扮發皮四 , 仲刻表情
之後試跳兩欄後 ... 開始 show time~~

有晒鋪排 , 可惜聰明反被聰明誤 ...
佢扮發皮四果陣 , 踢板力度驚人~~
原帖由 Zeus_001 於 2008-8-19 01:11 AM 發表

一代"版主"被貶為"銀牌會員",明眼人便知發生什麼問題。
忘記了重要被"禁止發言"無數次   
捷古華拉 比美國殺死 , 所以他就是壞人???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » [最新消息 11:53]110跨攔---劉翔退出

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。