<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » [最新消息 11:53]110跨攔---劉翔退出
返回列表 回復 發帖
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:13 AM 發表

你唔覺得好有計劃咩???
首先吹到佢幾勁幾勁 , 出場前又扮發皮四 , 仲刻表情
之後試跳兩欄後 ... 開始 show time~~

有晒鋪排 , 可惜聰明反被聰明誤 ...
佢扮發皮四果陣 , 踢板力度驚人~~ ...
我反而想知道,明日有無香港報章膽敢質疑棄賽的內情。

喂,甘仔,我叫你去吹水版吹呀。
原帖由 andyho 於 2008-8-19 01:18 AM 發表

我反而想知道,明日有無香港報章膽敢質疑棄賽的內情。

喂,甘仔,我叫你去吹水版吹呀。
好 , 不過我會繼續係度x下人 , 咁人又x下我 ... 實現我的快樂互x主義
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:20 AM 發表

好 , 不過我會繼續係度x下人 , 咁人又x下我 ... 實現我的快樂互x主義
想吹幾句,去邊度?吹水區or港男?快講!
免得霸住條thread阻他人講劉翔。
原帖由 andyho 於 2008-8-19 01:22 AM 發表

想吹幾句,去邊度?吹水區or港男?快講!
免得霸住條thread阻他人講劉翔。
吹水區 , 係大躍進度吹 , ok???
真真假假,你我都冇100%肯定罷?
我們都是在臆測和推斷而已~
(這論點,小弟亦不在此討論)

不過我有另外觀點要提出,
就是中國人對金牌實在顯得太過計較,
中國金牌數目,其實早已經坐亞望冠,用平常心去參賽,就是不能嗎?
中國人死要面,唔輸得的心態,
我覺得已經到了有點走火入魔的地步...
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:23 AM 發表

吹水區 , 係大躍進度吹 , ok???
好,大躍進見
原帖由 infjlam 於 2008-8-19 01:24 AM 發表
真真假假,你我都冇100%肯定罷?
我們都是在臆測和推斷而已~
(這論點,小弟亦不在此討論)

不過我有另外觀點要提出,
就是中國人對金牌實在顯得太過計較,
中國金牌數目,其實早已經坐亞望冠,用平常心去參賽,就是不能嗎?
中國人死要面,唔 ...
內地網民也好,我也好都只是臆測,
但點解有d人連臆測都覺得有問題?
如我所謂,開幕式造假證明國內確有前科。

回你第二點,因為中國人以為金牌多就是中國人抬起頭的象徵。
老實講,南韓4500萬人口攞8面金牌,
論比例我覺得真正足以在全世界人面前自豪。
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:13 AM 發表

你唔覺得好有計劃咩???
首先吹到佢幾勁幾勁 , 出場前又扮發皮四 , 仲刻表情
之後試跳兩欄後 ... 開始 show time~~

有晒鋪排 , 可惜聰明反被聰明誤 ...
佢扮發皮四果陣 , 踢板力度驚人~~ ...
那要看看我32樓那完美《陰謀論》罷

做俾13億人睇o既大龍鳳,最起碼要有我呢個編劇水準,才講得過去~
否則做大戲的劉翔和背後拍板的領導,就真是太遜了罷?
原帖由 andyho 於 2008-8-19 01:29 AM 發表

內地網民也好,我也好都只是臆測,
但點解有d人連臆測都覺得有問題?
如我所謂,開幕式造假證明國內確有前科。

回你第二點,因為中國人以為金牌多就是中國人抬起頭的象徵。
老實講,南韓4500萬人口攞8面金牌,
論比例我覺得真正 ...
佢地係咁架拉~~
http://www.26fun.com/bbs/thread-188608-2-1.html
睇下#20就知~~
原帖由 e_e 於 2008-8-19 01:31 AM 發表

佢地係咁架拉~~
http://www.26fun.com/bbs/thread-188608-2-1.html
睇下#20就知~~
大佬,大躍進度等緊你呀。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » [最新消息 11:53]110跨攔---劉翔退出

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。