<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » ROGERS LS3/5A 11OHMS 大概值乜野價錢?
返回列表 回復 發帖

ROGERS LS3/5A 11OHMS 大概值乜野價錢?

ROGERS LS3/5A 11OHMS (Rosewood)

請問大概值乜野價錢左右呢?
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
15ohm就值多D錢. 過萬

11ohm 一般6K-9K
原帖由 d228216 於 2009-7-4 12:55 AM 發表
15ohm就值多D錢. 過萬

11ohm 一般6K-9K
Thx!! d佬大大

靚仔“白肚池”的話,應該過萬。。。
不過
同胞搶購,買少見少  呢。

玫瑰木 11ohm bi-wire 買左翻來好少聽。。(差唔多無聽過。。。)
所以諗住
放。。
不過又有D...唔舍得。。。好矛盾。。
原帖由 vv1668vv 於 2009-7-4 09:37 AM 發表

Thx!! d佬大大

靚仔“白肚池”的話,應該過萬。。。
不過 早年
同胞搶購,買少見少  呢。

玫瑰木 11ohm bi-wire 買左翻來好少聽。。(差唔多無聽過。。。)
所以諗住
放。。
不過又有D...唔舍得。。。好矛盾。。:yy30 ...
我知有部土砲胆機好夾3/5A的, 有興趣可介紹你.
原帖由 d228216 於 2009-7-4 11:39 AM 發表

我知有部土砲胆機好夾3/5A的, 有興趣可介紹你.
D佬大大介紹到。。。當然 願聞其詳。。。

原帖由 vv1668vv 於 2009-7-4 03:42 PM 發表

D佬大大介紹到。。。當然 願聞其詳。。。
係一部叫 Canary 既土砲, 有10W輸出, 算咗人聲夠暖之外, 重好夠彈力, 聽弦樂一流, 夾3/5A冇得頂..
相中係我用緊既前級, 合併果部差唔多樣的...
原帖由 d228216 於 2009-7-4 07:02 PM 發表

係一部叫 Canary 既土砲, 有10W輸出, 算咗人聲夠暖之外, 重好夠彈力, 聽弦樂一流, 夾3/5A冇得頂..
相中係我用緊既前級, 合併果部差唔多樣的...
D 佬大大 有無 換膽 ??
原帖由 vv1668vv 於 2009-7-4 08:34 PM 發表

D 佬大大 有無 換膽 ??
啱啱買咗隻 Mullard ECC32 (6SN7), 幾好聲
原帖由 d228216 於 2009-7-5 12:02 AM 發表

啱啱買咗隻 Mullard ECC32 (6SN7), 幾好聲
唔怪之得啦。。。“膽”真系靈魂。。
依家 “貓拿”Mullard ECC32 石墨?都好貴下。

換前后,分別如何? 甜潤 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » ROGERS LS3/5A 11OHMS 大概值乜野價錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。