<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2005-3-14 10:22 PM:0 ^7 U% f' f/ `4 F* p$ {4 o( C" v

+ y$ ^  S% J& J. s2 t我讀中4 未出黎做野
+ i0 o' m' L4 _4 C& z% S
" a6 p$ l3 ^* [: m( J- n
你學校D女全部豬扒/男校?
Originally posted by austin666 at 2005-3-14 10:52 PM:4 P5 E: d5 R1 [' J. u- e
! L8 p% J& ]# E/ e
% E6 Y8 U6 L* `) {- O  o$ Y
你學校D女全部豬扒/男校?
7 h4 W4 _$ k% y8 Y) X( v$ L& y/ f, L: S全部豬扒  but  我暗戀我班1個女仔(she  is  not豬扒)
Originally posted by SCM at 2005-3-14 22:55:, X+ m3 N! o; @6 V) q! D- `
+ {- \! T0 S9 ~% D7 |) w
全部豬扒  but  我暗戀我班1個女仔(she  is  not豬扒)
有語病
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-3-14 10:59 PM:0 l% m8 s& b5 r/ `; F- u! [6 @) h- c
有語病
# P" I, K* c9 H6 Q1 J
徐左佢之外  全校都係朱扒
總好過小弟dd既..........我呢邊不單指扒, 仲要好多都幾面目猙獰!
新曆2006, 猶太曆666, 世界大劫將降臨
有目標就直接同佢講啦
有啊..一個教中文的
% q9 a8 ]3 ?% G# v6 P: l+ b5 a# r) k, |* v! [& \. X' }6 D" z/ l$ Z2 `
而家不用幻想了..( A- L7 @0 M3 V7 K# V- e3 }
她是我契媽了
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
有!不
Originally posted by Lincoln at 2005-3-15 12:05 AM:
# x; y0 ?0 W& |; F 有!不
" z1 c. ^4 y" k0 I2 W1 U( H( x
有!不 過係呀Sir!
有~美術堂個老師~超索~又可愛又靚~我成日食口膠比佢鬧~我不知幾開心haha
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。