<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
& C2 L$ u5 X' k$ t
) Q4 P0 s9 z  b1 Q+ d# k7 N- b1.她很疼我的
" A) q) Z& J" m. |2 u+ ^2.當我是她兒子般看待..% I! R( B( ~  L& L( A4 x! y
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
- g& O& ~5 w$ c2 W+ ?
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:; \$ `# k% z* D

; I& e2 e2 ^5 [我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
; g$ O$ _# i) _, r
我果個年輕的~" A) a/ U7 M. ^  b4 A
大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:
) b2 t7 Z- I' W8 J " `6 a) [" ?' [0 W+ K4 k7 s# ^
我果個年輕的~& G' _8 }) K, N
大約30幾歲度~””
& [; r( C) b1 t9 q
我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:
. W! i* l$ ]. f* o3 K8 i/ e
; p) m* ~' I! a8 B; B/ Q; L+ c4 E# d我嗰個50-60左右
& f2 V1 U# {' y; |哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:
7 Z! v- S3 _' a; L+ v$ M% E- f ! _/ W; e8 O& {7 e
哦= #
8 K) a; G/ t7 s' g- n你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:
; z/ |9 k  K  N- t  o
, P8 T: Q: \+ K( d" e# f你係同佢正式上契定係就咁認
+ i3 o& B* k" {/ `. t/ ]  C4 M8 U就咁認,廢事其他人唔"鋸"
, g9 i9 `; |( r) M  i4 r* @, ]我而家呢~
$ p, U) j9 _5 R8 c契媽係個中文miss. G) f2 i& _3 S2 Q' @' l# o' o
契爸係個教電腦阿sir6 M( E1 J5 X8 d

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:/ X) q, {& g0 u2 k& q
) B) ]/ Q: {# s8 C; A1 ^, \
1.她很疼我的7 L/ ?# k# Z/ J1 E& b  h
2.當我是她兒子般看待..
  {# M2 |& C4 h  ~+ p) b3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
8 H( V6 p+ j* y- q$ U. k3 e" r5 ]$ O$ D$ P2 y7 m9 s( j7 X$ J
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??; N3 K! R4 g0 F: B! `
佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:. }, ~: q0 C3 M; h

+ ^" H0 {4 X+ F* y. R
* d7 J( {9 O% q; s我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
2 p  e5 g( q& X/ Q! U, U0 z佢係咪教f.4架??未結婚??
  Z& M" ~0 r* i7 E/ e/ p4 u: ^她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"
: ^5 A8 b: Q: H不過對全班稱呼的+ ?/ z4 r5 l& k' j! y; {
她結了婚囉; S0 S' `7 c  X' n7 s1 A3 M
她不是教F.4..
& \2 t$ @+ g6 L: D# i, l她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:
0 G6 e) Z9 Y" j+ I6 f& c, U# j8 x
7 n' O9 V5 D( m8 }0 x就咁認,廢事其他人唔"鋸"
( o: }3 B( k5 H- K, k, A4 V8 [我而家呢~
, y4 C9 Q5 f# {, i* O契媽係個中文miss
& B9 O2 J' {8 [5 u: n' K$ {- U契爸係個教電腦阿sir- U" l1 J7 C; Z- N# f. K
8 {; Z: U7 v3 e5 }" b8 J3 \$ L
why其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。