<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:
! l' k2 U* V, Z  z1 f我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
7 O$ L0 u# {% T8 _. n: G哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 19:15:" [/ N7 x- Z9 ~' P$ f% }) D3 V
4 {- `0 G; b. Z8 q! Z
哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
( Q$ }: I: p2 k* I) }( G28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:24 PM:
; w7 V4 b8 x2 U9 A" f% l/ g4 p, I/ A3 ^% [$ M
28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
3 X& O& M# D/ y) B4 J* c# a哇,訓足1日幾= ="
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:13 PM:
) R% c$ g( T( m+ F1 A我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
' b) a8 s; I/ w( m6 o& w2 D" |' I

& m. B* P3 h# y1 n: u5 n+ I# w$ b' G$ J) d" E0 F
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~
( y' e0 U3 R1 O! P$ I72個鐘打左幾多圈?
5 L* A, K+ t( M5 l  R1 q贏/輸左幾錢?
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:03 PM:
; d( _' H7 m+ V- L4 R. H# c邊個夠我怪><" ...
8 U& J& m" K* e- d3 b; o: |& w. Y一日唔沖涼我都想死~~~
; J# z* K  f$ o6 T3 G/ e你2個禮拜冇沖涼~~~2 _# `* b# U: {
唔辛苦咩??? =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:17 PM:
: c! G- _1 Q) R/ h) q
" i  U% G1 N  O一日唔沖涼我都想死~~~
" Z( P( e# {& _% s9 w$ n" |你2個禮拜冇沖涼~~~
8 J  d% j8 k: P/ k$ \唔辛苦咩??? =.=
' H+ _% V: S0 k  L" U0 h辛苦嫁,鬼叫懶咩~
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:$ e. `, E+ `' \. }1 j
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
, Y- v# m% r+ E8 [2 N+ N  a. i9 N+ c. b
72個鐘.........6 o: \9 F7 f' R% o8 X
你係咪人黎o架??? =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:19 PM:- Y. l# k+ V; Y1 k8 @: u

8 S3 V! s6 D6 j' U9 U) }72個鐘........./ Y3 q! n, I- A) h- O# M) \) @% S
你係咪人黎o架??? =.="
% b& L7 t" }2 q* C* s7 O* G. Y
佢唔係人,有名你叫左輪呀嘛^^"
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-13 20:04:0 u* H& M( j2 Y0 [% ^" }% `" W

5 Z7 _, y# q+ c, K$ ~( W' s. \! G, i9 S& e
: T4 Z# g7 u! p! l7 x
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~
0 P( X) B) Z& K72個鐘打左幾多圈?
5 S2 m2 f& s* J# ~贏/輸左幾錢?
! Z1 X$ m' y6 a. t我都唔記得打左幾多圈喇,贏左幾舊囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。