<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 20:19:/ W& m: v/ ?: }) W3 @8 t

! |! J0 d% j1 b5 h! I/ }72個鐘.........0 h) v+ q& j0 d$ u! F
你係咪人黎o架??? =.="
+ J( U, m7 K, [7 }1 n! z
我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........煙左食我十幾包(四個加埋)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:11 PM:- b$ y$ W1 z8 ?2 X

, F% q4 H  ?3 r/ G我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........
* {* v7 P% s3 P' ]; s, S
你累喇咩......保力達蠻牛........
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:13:& B* [( Y2 c) p; N0 n5 m3 B, `( Y
6 ~; n  z# l0 g
你累喇咩......保力達蠻牛........
- r' i7 B/ f7 t5 w# W果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 11:16 PM:
4 w- z+ m5 L& ^0 c2 s( ~% m: i1 K; [* z7 c
果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
! c) I2 Z! U4 e2 Q- I9 f

3 A: `- B" R4 r! y/ W! A為咩呢........................................
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:26:( E, |4 u& n! N( \

) S' B" Y4 e" F1 Q* R
7 B# J- p0 P) o+ ]- r$ O為咩呢........................................
/ u3 D6 ^8 |5 I) |( ?我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:29 PM:
  i9 b# ?$ I$ Y; T' z& N+ L) p% o
  K; w8 a. X8 C1 R. l2 @8 a我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
: T4 m# S6 _8 ~; U2 n咁樣o既生活唔係咁好~~~
! @2 S% l+ M; W. b1 u, a# ]$ W要小心d自己身體~~~
) F! r( {! L- L" @" c1 e" c. e如果病左就唔好啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:31:% i) ~# ?% }9 B1 g
' r& _+ w4 O8 c. M$ B$ J
咁樣o既生活唔係咁好~~~
* O* _% v0 c( `2 x1 d. H5 f要小心d自己身體~~~
$ a: A8 Y6 ]5 B如果病左就唔好啦
! F" U7 O! Q! D) A; D  L: _都係幾年前既事喇,THX關心
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 11:34 PM:. T0 k4 @6 v' Z/ `* X

1 ]' |3 {( }6 K/ ~都係幾年前既事喇,THX關心
9 G* X4 I% J# P, L8 W* t) O

U! ?* F9 i* h7 p- W, _* ]都係果句.... 戒左佢吧!
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:48:
1 Q: C+ V) T5 D* Z! }" U& `+ h6 E+ f( u. |) O5 h  I# Z* Z. B8 E

( u, k5 Y& f5 b' [! s都係果句.... 戒左佢吧!
# ]6 i0 |4 d0 w1 D1 l) S& p果次之後我巳冇打喇

669 x 401 PIXEL下載

試過一次過食左三十幾碗白粥...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。