<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 此情難再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 12:27 PM:

咁你會點樣令佢覺悟??
忍痛!!你真係會做到咁絕!?
必要時絕 D 都要
個女仔為求目的不擇手斷
好可怕!
我相信個女仔係唔會死心
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 03:56 AM:

咁你會想點?會唔會同佢一齊返先???唔通你真係咁忍心睇住佢咁樣??

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-4-27 at 04:29 AM ]
傻佬,難道你為左呢個原因一世唔離開佢咯噃?如果佢真係為左你去作賤自己,你仲去關心佢、對佢好,呢d係一種殘忍,除非你真心想同返佢一齊,唔係就勸你唔好理佢,佢反而可能會醒
咪當佢去左外國讀書,唔好同佢聯絡LAW...
何必令自己咁傷心....

世界上咁多好女仔....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 03:05 AM:
如果有一日,你有個朋友話比你G,你既初 ...
呢件事令我諗起呢首歌, 如果衰D,改少少字會更貼切...

按摩女郎 (曲:馮翰銘、詞:林夕)

除過外套 情節真太俗套
來按摩的我估不到  曾熟識的你這夜叫4號
時間別賣 無法不尷尬
除下你中指的鑽戒 來令初戀的我膊頭變輕快
你話過志願要去做結他手 不過並無成就
即使這裡沒歌曲給你奏 憑著過活也是你這雙手
別放棄 祝福你 就算這個世界再不景氣
尋獲共度患難也許再沒任何東西可以俾
別洩氣 祝福你 就當你得到了錢那些獎品仍需放棄
突然 明白我是這麼懂得你 明白我是這麼關心你
曾抱著我 而這天看著我
忘掉了當天多愛我 留下多少酸痛你才最清楚
你會嫁給他嗎 你會轉工的嗎
人在現實生活總要化
來日我有過上場你伴奏著結他好嗎
重遇上你 辛苦你 面對挫折也有決心爭氣
從未實現願望也可孤單地從新開始再飛
遇見你 真虧你 沒有我都不會死我都只好誠懇說句恭喜
無論昨日我怎喜歡你 無論這日我怎欣賞你
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 03:05 AM:
如果有一日,你有個朋友話比你G,你既初 ...
我會首先叫佢返回正路先...大好青春, 做咩作賤自己...
如果係接受到佢既過去, 咪忘記她的過去,展望你們的將來
如果係接受唔到...,咪已一個朋友的身份去幫佢lor...
愛是必須包容
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
嘩~~~
一日冇回post,都唔知我原來比人罵緊......(好似講到係我咁既??)
好,等我回返d post先
Originally posted by Rika at 2005-4-27 17:10:

必要時絕 D 都要
個女仔為求目的不擇手斷
好可怕!
我相信個女仔係唔會死心
咁你覺得個女仔,會做一d更加激既野比你睇????
Originally posted by toro at 2005-4-27 22:52:
傻佬,難道你為左呢個原因一世唔離開佢咯噃?如果佢真係為左你去作賤自己,你仲去關心佢、對佢好,呢d係一種殘忍,除非你真心想同返佢一齊,唔係就勸你唔好理佢,佢反而可能會醒
蛙仔,你使唔使咁激呀!!!(點解講到個主角好似係我咁=.=")
一個女仔就咁冇左,係好可惜既事黎喎,
人非草木,誰屬無情丫,你可唔可以做到咁絕先???
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 23:26:
咪當佢去左外國讀書,唔好同佢聯絡LAW...
何必令自己咁傷心....

世界上咁多好女仔....
你都冇同佢聯絡,係你d朋友話比你知佢做.......
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-27 13:19:
好難講ga 喎﹐我認為要睇情況…
咁要睇o下個女仔係咪有咩難言之隱…
可能就係呢d 原因令到佢要從事呢種行業…

我反而覺得如果同o左你一齊之後真係可以轉呢行ge 話﹐又何妨呢

最緊要你唔會覺得佢dirty je!
嘩~~~
女仔既諗法真係同男仔係唔同既!!!!
我都好同意你既諗法,可能環境影響令佢唔識諗,行錯左,
但係又有咩難言之隱要佢做.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 此情難再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。