<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 此情難再
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-4-28 01:49:
我會首先叫佢返回正路先...大好青春, 做咩作賤自己...
如果係接受到佢既過去, 咪忘記她的過去,展望你們的將來
如果係接受唔到...,咪已一個朋友的身份去幫佢lor...
愛是必須包容
你真係做到再見亦是朋友你種環境???
ok,就算你做到,佢可能有誤會,點搞???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-28 06:52 PM:

你真係做到再見亦是朋友你種環境???
ok,就算你做到,佢可能有誤會,點搞???
即係接受唔到佢既過去啦...
幫左佢, 心安理得 ... 誤會,只好同佢講明無意復合...咁做可能會令佢唔知你想點
但係唔通唔幫下佢咩...我會幫左先算lor,諗咁多做咩
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-28 06:34 PM:

咁你覺得個女仔,會做一d更加激既野比你睇????
極有可能!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-28 06:40 PM:

蛙仔,你使唔使咁激呀!!!(點解講到 ...
我可以。青蛙係冷血
Originally posted by toro at 2005-4-28 11:32 PM:

我可以。青蛙係冷血
有討論價值,toro +5
Originally posted by toro at 2005-4-28 23:32:

我可以。青蛙係冷血
我終都覺得針唔拮到肉係唔知痛既,未經歷過係唔知嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-29 12:19 AM:

我終都覺得針唔拮到肉係唔知痛既,未經歷過係唔知嫁
邊個話?試過有女大我話要自盡,結果我用冷血政策令佢放棄,仲唔洗見血
Originally posted by toro at 2005-4-29 00:23:

邊個話?試過有女大我話要自盡,結果我用冷血政策令佢放棄,仲唔洗見血
大男人之中你都可算係xo
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-29 12:34 AM:

大男人之中你都可算係xo
你仲對佢好佢咪仲誤會,你冷血d,佢一憎你就自然自己走,做法唔同啫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-28 06:47 PM:

嘩~~~
女仔既諗法真係同男仔係唔同既!!!!
我都好同意你既諗法,可能環境影響令佢唔識諗,行錯左,
但係又有咩難言之隱要佢做.........
haha …係呀…好唔同ga ………呢個係我o係呢個版ge 存在價值……哈哈

咁…可能佢屋企面臨破產…哈哈…
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 此情難再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。