<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 日日見好事定壞事?[toro+]
返回列表 回復 發帖

日日見好事定壞事?[toro+]

你地覺得拍拖日日見住會係好事定壞事....?
會唔會覺得悶...
但係日日見住又會怕對方有其他時間去識第2個...

但有時如果唔係成日見有會怕d感情會無端端淡左...

你地點睇?

[ Last edited by toro on 2005-4-28 at 11:43 PM ]
我覺得唔係好事!第一會增加拗交機會(不要問!只要信!會ga呢)第二你日日見,你女友靚過天仙都會厭,所謂少別勝新婚就係呢個道理

題目有討論價值 toro+5

[ Last edited by toro on 2005-4-28 at 11:43 PM ]
我絕對唔贊成日日見…熱情好易退……我諗有經驗ge 人都會知…
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-28 11:48 PM:
我絕對唔贊成日日見…熱情好易退……我諗有經驗ge 人都會知…
Totally agree
小別勝新新
Originally posted by Rika at 2005-4-28 11:50 PM:

Totally agree
小別勝新
Sorry
係小別勝新
其實日日見又唔係大家諗得咁差既?
可能大家冇真真正正感受過同女友日日見既滋味.....

如果大家同一間公司/同一間學校...其實有時日日見之餘多左好多共同既話題(公司/學校既野)
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 11:34 PM:
你地覺得拍拖日日見住會係好事定壞事....?
會唔會覺得悶...
但係日日見住又會怕對方有其他時間去識第2個...但有時如果唔係成日見有會怕d感情會無端端淡左...
你地點睇?
正所謂 : 日日見 , o物都厭
咁代表你唔信佢, 如果你持續唔信佢, 咁你地都唔方會耐
2,3日見一次is OK
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by Rika at 2005-4-28 11:51 PM:

Sorry
係小別勝新
哈哈
小新新
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 11:53 PM:
其實日日見又唔係大家諗得咁差既?
...
你同你女友好鬼恩愛……好令人羨慕呀~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-29 12:07 AM:

你同你女友好鬼恩愛……好令人羨慕呀~~
不過間接鬧交既機會多左...
但係其實如果俾我選擇我寧願面對面鬧交好過電話到鬧交...
有時電話到鬧交又睇唔到表情..又可以唔出聲...又可以掛線......會越鬧越麻煩...
面對面嘈起上黎一野攬住佢...:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 日日見好事定壞事?[toro+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。