<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 日日見好事定壞事?[toro+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 12:14 AM:

不過間接鬧交既機會多左...
但係 ...
嘩…我唔夠膽面對面嘈…我反而會o係電話講真心話多d ……
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-29 12:31 AM:

下?面對面唔好咩...起碼可以睇到表情...
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-29 12:31 AM:

係見唔到樣,講嘢大膽d就真
Originally posted by toro at 2005-4-29 01:14 AM:

係見唔到樣,講嘢大膽d就真
我以前試過有一次同女友o係電話到嘈(之前o個個)
嬲到掉爛左個屋企電話....
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 01:18 AM:

我以前試過有一次同女友o係電話到嘈(之前o個個)
嬲到掉爛左個屋企電話....
嘩!有嘢慢慢講囉下次
Originally posted by toro at 2005-4-29 01:23 AM:

嘩!有嘢慢慢講囉下次
HAHA~我以前個女友好野蠻..
成日郁D都話要分手...有一次我諗唔到去邊去都要叫分手
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 23:34:
你地覺得拍拖日日見住會係好事定壞事....?
會唔會覺得悶...
但係日日見住又會怕對方有其他時間去識第2個...
但有時如果唔係成日見有會怕d感情會無端端淡左...
你地點睇?
日日見真係好悶,我次前都試....
係可以傾到冇話題傾,我唔點做咩,去邊到好喎
最慘連自由都冇埋,日日都出雙入對,你唔悶佢都唔LIKE啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-29 01:37 AM:

日日見真係好悶,我次前都試....
係可以傾到冇話題傾,我唔點做咩,去邊到好喎
最慘連自由都冇埋,日日都出雙入對,你唔悶佢都唔LIKE啦
其實我自己本身都唔介意...
我反而成日驚佢對得我多會悶........
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 01:39:

其實我自己本身都唔介意...
我反而成日驚佢對得我多會悶........
佢悶唔悶好間單留意下都得嫁
你睇下佢陪你果陣有冇發下呆
又或者成日唔出聲,你問佢野,
佢又話你喜歡啦,冇所謂啦咁,
佢一定好唔like呢個方式
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 01:32 AM:

HAHA~我以前個女友好野蠻..
成日郁D都話要分手...有一次我諗唔到去邊去都要叫分手
我無嘢講!勁呀佢!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 日日見好事定壞事?[toro+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。