<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架
返回列表 回復 發帖
我個名好容易認.好容易估
) g  M4 E" i/ Y5 V& f: l2 v6 ~; O5 C- \. ^* p) w! \
Honey <--自然係Honey啦~  唔洗解釋^^"! |. A' u+ g; Z6 v& L
HaraJuku <--前台灣女友個英文名  所以用左呢個  解作 日本 原宿! h  V: W0 Q+ ?; O  h

1 g6 z  S; W. }4 G7 G% E4 f; D唔記得講埋頭象tim~
% o# K) _# [& }# W, k9 q- z原因又係好簡單...
8 t: L& F- B1 P$ B3 }階因Harajuku好鐘意Avril   搞到我又鐘意埋8 `: X2 g  {" T  P) r' b3 Y5 A* {
咪用左Avril黎做頭象囉~+ i% |! A& k3 m, |! v

# j; |: r5 p0 n! d[ Last edited by honeyharajuku on 2005-5-10 at 05:38 AM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
個網名係 rym82, 四年前開始用
. F" M' X: Z* F% n  x/ @8 Q查實 rym 唔係我個名, 係我個名既度抽 d 英文字出黎# t7 m. z/ _1 P! h- x) m% d6 F) ]# @$ j/ ^
因為我本身個名好多人用, 搞定申請野果陣成日同人撞名
2 R! [& s& G( @) q% I所以揀個無人用, 又唔長, 又易記既5 `0 ~2 n  E7 G# x
咁岩以前教我書既鬼佬叫 Mr. Rymer, 可能因為咁, 偷左佢一半個名...哈..." ^! O1 t% \1 r
; L- v( ^8 A3 l* u( K6 c- T- s
82 就係出生年份啦...呢個名都差唔多用哂o係其他地方
3 T* [  K/ C) }& e5 o2 S6 I所以如果o係其他地方見到呢個名
, F+ U$ {) _" J7 a1 P九成九都係小弟黎/ k+ q0 `- q# Q9 Z$ P1 f: {9 _5 |

3 E( [1 u; t, E# I' K頭像就唔知貼乜好....有諗過貼將自己改左既自己相
6 ]; I, p7 S: I6 U& Y! D黑白既...黑到睇唔到咁濟....不過如果俾人解碼返, h  P+ q& o) o8 [4 B
咁就 @@, 所以都係遲d 先諗下用咩頭像
我網名+筆名都係用呢個 - P: w- g5 F; M& h. k
RICOJOHNY
7 R2 y( O5 ?7 y, C- J. A3 z無咩特別 通常d人用johnny,好易撞,所以我寫少個n囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-6 12:59 PM:
# C8 U! d- e2 a9 m  |my real name is 鵬
" z# k3 s3 x8 V: z/ bso my name in...
. e0 d3 ^: `6 e. s1 {- ?, C3 w  |$ u+ ~* y1 d
你唔係姓李掛
Originally posted by at 2005-5-14 01:08 PM:
# ^0 Q3 f4 i+ I# Q% C$ F5 A6 K3 r1 f, p/ n

7 C  ^- I# q: v# Z  e你唔係姓李掛
, l+ w6 g- v; Z3 }3 q& G
李亞鵬
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-14 01:10 PM:
+ V5 U$ a5 M, _% e0 a9 y
( o* a' ?/ `- R0 E, U: C8 |6 n. ~7 J李亞鵬
, }1 _- o9 q7 u$ Q* O) j0 q; m6 thaha~叫亞鵬/單字一個鵬都好出名:cool:
% H/ ?7 V% M; x, j1 S8 }( t- V/ g/ h# [/ |$ ^! n6 j3 D3 V) b
講下個名..6 T$ O/ b0 O+ r
因為我捉棋唔按章法又很多時出奇制勝,用一個字係因為易記而我又懶.../ ~8 \2 t4 o/ D
頭像?bcos i love her
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。