<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/10兩性加分題] 激嬲女仔攪到唔聽唔覆 男仔應該點做?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chenfeng at 2005-5-10 11:28 PM:
應該:收手
暫時唔好再搞佢同煩佢
...
同意!
你咁緊張會比左好大壓力佢架,
除左壓力仲會覺得你煩,
你依家比D時間佢吖,
你識唔識佢Dfd呀!?
嘗試俾一個星期左右佢冷靜一下,然後諗一樣好特別而個女仔又好想做/好鍾意既野!!!
咁你係男,定係女呀?
Originally posted by conversekita at 2005-5-10 11:20 PM:
咁個男仔應該點做!?!?!??!
暫時收手先 , 像釣魚 一收一放 , 強行不斷send sms 不斷問結果...最後的答覆 - 一定玩完 ,扮不做情侶 做朋友的態度 , 有機會再 泡過....
Originally posted by claudiuskwong at 2005-5-11 02:51 AM:

暫時收手先 , 像釣魚 一收一放 , 強行不斷send sms 不斷問結果...最後的答覆 - 一定玩完 ,扮不做情侶 做朋友的態度 , 有機會再 泡過....
你收手先, 等佢考慮下先,

再慢慢約番佢出黎啦
Originally posted by conversekita at 2005-5-10 11:20 PM:
最近~有個野好中意個女仔~
我懷疑個...
你係咪衰望其他女仔呀 ???

抑或人地其實唔中意你, 而你又俾人知你想溝佢呀 ???
都係收手先啦~ 迫狗跳牆~ 冇好結果~ 況且天下女人咁多~ 點解要為o左一塊葉放棄成棵樹~?
你激嬲o左條女~ 即係打機俾人 kill o左~ 由頭o黎過啦~
giveup
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-11 12:19 AM:

同意!
你咁緊張會比左好大壓力佢架,
除左壓力仲會覺得你煩,
你依家比D時間佢吖,
你識唔識佢Dfd呀!?
色呀~~~佢d~fr都話幫我~
今日佢又主動同我講番野....
之后~又來回sd左幾個sms~咁~
之后佢仲打電話俾我問我電腦d野~
但佢又主動話收線....................
Originally posted by chenfeng at 2005-5-10 11:48 PM:

唔同人唔同性格
好難講架喎……

你俾多少少背景資料我地
兄弟們實全力幫你 o既~
我連書都唔溫又如何:cool:
個女仔幾靚女~真係幾靚~
街街女~勁中意日本野~
我同佢同班同學咁~我個樣...好似女仔~白白的~小白臉似的~
咁上下羅******
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/10兩性加分題] 激嬲女仔攪到唔聽唔覆 男仔應該點做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。