<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/10兩性加分題] 激嬲女仔攪到唔聽唔覆 男仔應該點做?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by conversekita at 2005-5-11 08:42 PM:

色呀~~~佢d~fr都話幫我~
今日佢又主動同我講番野....
之后~又來回sd左幾個sms~咁~
之后佢仲打電話俾我問我電腦d野~
但佢又主動話收線....................
可能佢猶疑緊bor

不過都要恭喜你, 起碼仲未出局
Originally posted by conversekita at 2005-5-11 08:45 PM:

個女仔幾靚女~真係幾靚~
街街女~勁中意日本野~
我同佢同班同學咁~我個樣...好似女仔~白白的~小白臉似的~
咁上下羅******
仲有冇???

你外表都應該ok gwa????

仲有冇人溝緊佢呀 ???

佢想要 d 咩野人呀 ???
Originally posted by conversekita at 2005-5-11 08:42 PM:

色呀~~~佢d~fr都話幫我~
今日佢又主動同我講番野....
之后~又來回sd左幾個sms~咁~
之后佢仲打電話俾我問我電腦d野~
但佢又主動話收線....................
兄弟,你遠遠遠遠比我當日 o既形勢還要大好呀
起碼佢d friend 都肯出面幫你
同埋佢仲肯主動搵下你~
正如另一個兄弟所講,你真係有d 機
我都認為佢係慢慢考慮緊……

千祈要慢慢來呀
唔好俾到壓力、好似逼佢咁
唔係真係壓力越大,反彈越大,越快冇機架咋……

anyway,加油,撐你:cool:
Originally posted by homan~ at 2005-5-11 10:41 PM:

仲有冇???

你外表都應該ok gwa????

仲有冇人溝緊佢呀 ???

佢想要 d 咩野人呀 ???
ok~呀~佢....我點知wo....
佢~e加應該冇人溝~~之前有€有果時佢揾我做擋箭牌天~
Originally posted by chenfeng at 2005-5-12 12:44 AM:

兄弟,你遠遠遠遠比我當日 o既形勢...
嗯~要慢慢黎~
今日又同佢sms~左
佢仲叫我努力溫習><v~
咁你失敗左呀!?!?!?!?!?
兄弟
Originally posted by conversekita at 2005-5-13 12:52 AM:

嗯~要慢慢黎~
今日又同佢sms~左
佢仲叫我努力溫習><v~
咁你失敗左呀!?!?!?!?!?
兄弟
我? 唔失敗左
又點會有心得幫助到你丫,唉……

老實講,兄弟
睇來個女仔似乎冇我當日 o個位咁強調要有「自己私人空間」
同咁怕有人不斷keep 住搵佢……
as long as 佢仲肯幫你打氣、同你繼續sms
即係都仲有機架~
你識得慢慢來、唔好嚇怕佢的話
我相信你一定有機會成功!
anyway bless you all the best~
Originally posted by chenfeng at 2005-5-13 02:31 AM:

我? 唔失敗左
又點會有心得幫助到...
教下我d實際~~行動啦!!!!!!!!!!!
係學校~佢好似唔多想同我講野~
同佢講野極其冷~淡~
同埋~佢好少講自己d野俾我知丫~
如果佢唔開心~我問佢咩事~
佢就答"無丫"咁....shit
唔好理佢.
1.如果係唔鐘意你..你做咩都冇用
2.恕我直接..女仔係犯賤...當你煩佢..佢就會唔理你...到你唔搵佢..佢就會搵返你
3.如果佢係鐘意你...佢點都會搵返你架啦...可能佢都要d時間諗清楚呢

以上個人觀點...
Originally posted by conversekita at 2005-5-13 10:28 PM:

教下我d實際~~行動啦!!!!!!!!!!!
...
其實,好多兄弟都有同你提過d 實質行動架
尤其是,雖然你比我幸運
但個女仔似乎真係好似我當日鍾意 o既 o個位仁姐咁……
佢又係,極度唔鍾意講自己 o野俾人聽
唔想搵你時,佢就真係連影連聲都唔俾你見/ 聽
縱使俾你搵到佢,佢都冷淡得要命……

既然係咁
最實際行動,惟有莫過於…「敵不動我不動」
真係,暫時唔好搵佢、唔好煩佢,做好自己 o野先再算~
或者……佢唔開心、見悶時,就會馬上諗起你
自己死死地氣咁搵番你訴苦傾計
到時話唔埋佢會因此發現佢真係幾需要你、幾喜歡你
因為你 o既優點進而考慮同你一齊呢~

雖然,o係呢段 moment,係會難受d……
不過,一日地獄,換一秒 (甚至有可能一世) o既天堂
抵搏丫~ 總好過我當日為左一秒天堂而換來成世地獄……

共勉之!:cool:
Originally posted by chenfeng at 2005-5-13 11:46 PM:

其實,好多兄弟都有同你提過d 實質...
一日地獄,換一秒 (甚至有可能一世) o既天堂

厘句~攪到我好想.~~你講咁做...
好啦~林林下~以前d女朋友仔又係咁~
唔理佢~佢就會揾我...試下啦~
仲有丫~有時覺得佢會成日叫我幫佢做野~
幫佢~去電腦室上堂~會叫我幫佢羅電腦書wo
= =v個個都唔叫~
唔識電腦又會打電話問我~~
都唔知...d人林咩野的..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/10兩性加分題] 激嬲女仔攪到唔聽唔覆 男仔應該點做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。