<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 【反映區】 - 主要管理建議 違規申訴 要求補分
返回列表 回復 發帖
你有冇想清楚.有D人當初係以為有分加,
知道係冇,就唔post.

但係而家小post鬼故,多咗人回覆喎!
你覺得多post好定多人回覆好,請自決擇!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-22 14:24:
你有冇想清楚.有D人當初係以為有分加,
知道係冇,就唔post.
但係而家小post鬼故,多咗人回覆喎!
你覺得多post好定多人回覆好,請自決擇!
你好似教緊我做野喎=.="
post鬼故不嬲都有分加,只係d會員想混水摸魚,
搵返之前post過既topic重post,但呃我唔到的,
其實而家02版d post有幾多人回呢?
數埋都唔夠十個人=.=",之前係02版睇鬼故既有都有1xx人,
加上,都之前都比左個滿天神論,佛故知多d等topic比你地去post宗教文章,
每果好似你咁講要多人回既話,我不如搵d艷鬼照片出黎,咁會仲多人回呀
教你做嘢?唔會,呢度你係版主,
你想點咪點囉^.^
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-22 14:43:
教你做嘢?唔會,呢度你係版主,
你想點咪點囉^.^
唔係我想點就點,02版既立場不嬲都係咁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 15:00:

佢地post既鬼故一定全部都係假?
我不同你討論呢個問題,只想問你一個邏輯性問題,我有睇到你同史兄的對話。

問題是,是否宗教的文章貼出後可以令鬼故文章不能貼出? 如果是,我真的第一次聽,原來只貼文章就可以驅鬼,哇~!  平時早知就唔駛做咁多野啦。 原來咁勁!

我勱你都是不要做生意,點解無客都攪不清楚。
言盡。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
最好就係可以開多個宗教forum﹐咁就可以各有各post﹐唔使傷和氣﹐若果唔得既話﹐
可唔可以最少大家傾一傾﹐設個實際既限額出來﹐等post宗教文章既網友有得去跟﹖

[ Last edited by silverxing on 2005-9-22 at 03:35 PM ]
咁點解唔開多個鬼故forum,
等D冇人回覆既鬼故唔駛將D post推晒落去.
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-22 15:12:
我不同你討論呢個問題,只想問你...
鬼故同鬼都可以一齊講,好野,我真係服左你喇
Originally posted by silverxing at 2005-9-22 15:31:
最好就係可以開多個宗教forum﹐咁就可...
我係叫減下咋,佢地就咁既反應,可想而之佢地既諗法.......
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-22 15:40:
咁點解唔開多個鬼故forum,
等D冇人回覆既鬼故唔駛將D post推晒落去.
終於講到出口喇,果然導人向善喎,鵲巢鳩佔:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 【反映區】 - 主要管理建議 違規申訴 要求補分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。